Kommentarer

Marie

Postad den

Ohh vad skoj, ser jag fram emot att se =DSå fina kläder du visar upp =D

Jouline♡

Postad den

Tack, du jag vet inte vad den tapeten heter som vi har som fondvägg men det ska jag försöka ta reda på :) vet att det finns en rulle kvar av den i förrådet så ska ner och kika på den om det står något på den (det är inte vi som tapetserat eller köpt tapeten)! Tapeten är typ svart eller jo den är svart fast kanske snäppet ljusare än just kolsvart då. Sedan är tapeten lite mjuk av sig eller vad man ska säga, svårt och förklara men det svarta är lite tjockt/mjukt liksom. Blommorna har vitt runt om sig och silvrigt glitter i bladen!

Pernilla

Postad den

Såå fina kläder =)Hoppas ni har en bra dag!!

linda - en vimsig mamma

Postad den

vad kul och vilken utmaning!! har du tränat länge inför loppet?kram

Art By Tina - Konst & Fashion

Postad den

Ska hålla utkik i tatuerings-magasinen - lär inte missa eftersom jag läser alla varje månad ändå=)

Vivi

Postad den

Åh så fina ! Alfred kommer ju bli hur cool som helst i de kläderna :D Jag gillar verkligen jeansskjortan.Hi hi kan iiiingenting om båtar, men jag tycker ändå den verkade bra, den verkar ju fylla de flesta behov man behöver, men attans vad båtar är dyra !

Det känns som en hel livsstil att ha båt, själv älskar jag att åka emd även om jag kan bli ltie sjösjuk ibland :)Ha inte för höga förväntningar , den är från 80/90-tal men jag tycker den är riktigt bra !

Kram !

anna

Postad den

Jaha hahah jadu asså de kan ju vara mer att han är alfa hannen :) för dexter är mer för att lyssna på mig, än andreas oftast..tror de sitter lite i hur man är emot de :) ofta lyssnar dexter på andreas men ibland vill han ju bara leka med honom å de vill ju inte alltid andreas hahah, han tror allt är en lek..:P jaa men detsamma , så kul me nya vänner å de som man kan prata dobbisar me :D

Annika

Postad den

Va fina plagg!

LORISSA LOVEBOMB

Postad den

sv: ja det var ju det som tilltalade mig också, förnedringstvn.. att det var så sjukt. Men det har blivit FÖR sjukt. Jag har till och med tvingat sambon att sluta se på det. Marcel är ju lärare. Det är fruktansvärt.

Amanda

Postad den

Jag har inte fått nån adress? :/

kiwiberries

Postad den

pompdelux har verkligen bäst kläder! hur fina som helst!

Kommentera här