Rädda kvinnohjärtat- Go Red

Go red du också----> Såhär kan du hjälpa till.
Köp dom fina Go Red-smycken som är speciellt framtagna av MissDee för att stödja kampanjen och ge fler kvinnohjärtan chansen att klappa längre. 

Smyckena är tillverkade av silverpläterat järn och pryds av texten Love Live Give. Halsbandet kostar 119 kronor och armbandet 89 kronor. Du hittar smyckena hos: Allt för föräldrar, Smycka, Best Western, Kappahl, Heartstore.

Kommentarer

Annika

Postad den

Vilken fin tanke!

Jouline♡

Postad den

Tack för dina fina rader om mig :) Jag var nere och kikade på tapeten men det stod inte ett smack på den :( bara en massa tapet. Hmm.. men kanske kan du kika om den finns i en butik som heter SO Börjesson. Den finns här där jag bor i Kba och eftersom jag bor i hyresrätt och alla personer som bor här som vill göra om i sin lägenhet får allt från just SO Börjesson. Personen som bodde här innan mig måste ju ha fått tapeten där ifrån, eller jaa.. det måste han ju inte men sannolikheten är ju ganska stor. Eller så kan jag fota min tapet eller skicka en liten bit till dig och så kan du ta med dig den till något ställe och fråga om dom känner igen tapeten eller har något liknande? kram!

linda - en vimsig mamma

Postad den

ja och vad skönt att du tillslut fick ta del av din födsel ! kram

anna

Postad den

Ja :) men de är komiskt att när jag e ensam me dexter..han vill sällan leka..när andreas e hemma jävlart då ska bollen fram, snöret, och filten och så ska de ha dragkamp å allt vad de är hahaha xD har du facebook förresten? :P

Vivi

Postad den

Jag tycker det är så härligt när smyckestillverkade och kändisar går ihop för att satsa på sådana här projekt! Denna gången får de klara sig utan mig, jag får stödja dem utan pengar denna gång. :)Det låter klokt, ibland kan det nästan var roligare att spara ihop till något och det är ju himla bra att de itne tappar värd som bilar :) Båt är ju som sagt en hel livsstil och då kan det vara värt lite pengar :)Ha ha , japps inte liak känd som du som skriver i den tidningen hela tiden, men iaf ;)

Kram!

camilla

Postad den

jättefint verkligen, funderar starkt på att köpa halsbandet.ÅÅ tack:D

Amanda

Postad den

gillar du att städa? :) http://candimandi.blogg.se/2012/march/stada.html#comment

LORISSA LOVEBOMB

Postad den

sv: TACK så hemskt mycket :) Min favorit är nog nummer 11, den långa röda ^^Det är konstigt hur länge jag har läst här, visserligen sporadiskt men ändå, att jag inte visste det. Det är lite pinsamt :)

Art By Tina - Konst & Fashion

Postad den

Go Red - så hette ju min senaste utställning. Kanske ett tecken=)

Jonna

Postad den

ska jag spana in !

Sandra

Postad den

En mycket bra kampanj :)

Kommentera här