Resereporter för en vecka?

Ja DET ni det hade passat mig som handen i handsken! Min destination skulle definitivt bli kulturella Spanien då det finns så otroligt mycket att uppleva och se där!! När jag är ute & reser så finns det ingen tid för lathet utan jag passar på att besöka så många sevärdheter som möjligt för att anamma kultur, historia & natur.

♥ Spanien ligger mig varmt om hjärtat då jag blivit förälskad i landet och känner att det finns så mycket mer att uppleva där än vad jag gjort + att jag får fräscha upp min spanska lite.
Tänk att få åka till Fuerteventura med dess vidsträckta stränder. Corralejo med nära till Isla De Lobos en liten ö med en lagunliknande strand. Eller fina Jandia.

♥ Ah nyp mig i armen är detta sant? Ta mig dit så lovar jag att inte göra er besvikna. Kika på mina andra resor HÄR. Bloggat om allt från vår Bilresa genom Europa och London mm.

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Kommentarer

Thessan

Postad den

hahaha där fick du till det! Vi får se vad jag kan hitta på, blir kanske lite sen för det e inte långt till onsdag å jag e inte hur snabb som helst =)

Pernilla

Postad den

Tack =)Lycka till!! Vad skönt att han är på bättringsvägen.Hoppas ni har en bra start på veckan.

anna

Postad den

nej jag vet och va faaan?? asså många är ju liksom på mig med, å många fler..inte bara den här lilla söta flickan eller mig utan de finns tusentals här i sverige som får lida av såna där svaga idioter som sitter bakom dataskärmen och tror de är så anonyma, hur lätt som helst för den här tjejen att prata med sina föräldrar, som ringer polisen och de spårar ip adressen..sen jävlar åker de dit. Ja ibland så man undrar hur folk kan bli så fruktansvärt elaka :( jag lider fan med dom ibland, något har gått snett. Naaw lille vännen då, ge en krya på dig kram ifrån mig å dexter :) <3

Fina Frun

Postad den

Det har jag också anmält mig till :)

Håller du tummarna för mig, så håller jag tummarna för dig?

;D

Jouline♡

Postad den

Spanien hade inte varit fel att åka till :) Hoppas allt är bra mer er? kram

emma

Postad den

sv. aaaw :D ja det är livet att åka ut med skoter :)

håller med, skönt att kija lämna. tycker du ska kolla nu ;)

funderar på om jag kanske hade kunnat tävla ut öronhängena på bloggen i såna fall :D

Jonna

Postad den

Kul :) Hoppas du får de :) Ha en god dag ! kramar

Eleonore- Kokboksutmaningen!

Postad den

Det här verkar ju så kul, håller tummarna för att ni får chansen :D Vilken möjlighet!

Skönt att det är på bättringsvägen men förstår att det fortfarande är jobbigt att äta, inte lätt :)

anna

Postad den

Jag har precis lagt upp det jag har fått hihi :) så går de då sambon sitter på ebay, han hittar fina saker åt mig hihi ;D Jaa men va skönt å höra gumman. usch febern är nästan den värsta boven, nog för att snor och hosta heller inte är så vidare :S

Anna

Postad den

Åh de hade ju vart toppen att få bli de=)

Art By Tina - Konst & Fashion

Postad den

Jag sökte ett sådant jobb en gång, men i slutändan var det folk på facebook som skulle rösta - flest vänner vinner så jag vann inte jobbet. Korkat att få ett jobb genom att vinna ändå. Bäst person borde ju vinna. Hejar på dig, tror att du skulle vara suverän för ett sådant jobb. Och Corralejo är en fin liten by, var där för två år sedan.

Kommentera här