Kommentarer

EricaPerzzon

Postad den

Låter ju gott samtidigt som det känns som att det kan smaka lite skumt:P Måste nog prova någon dag:P/E

Marie

Postad den

Hmm låter inte som min grej, lite mera som matchips till tacos

Eleonore- Kokboksutmaningen!

Postad den

De där stod jag faktiskt och höll i men har hört allt annat än bra saker om chipsen haha så blev de andra istället :P Men kul grej!

Jo jag förstod att det var ett helt nytt hus när du skrev det men trodde innan att det var ert nuvarande hus ni skulle bygga ut :) Är så synd att det ska vara så mycket som kommer emellan som en fornlämning. Är ju verkligen synd när det får stå helt orört och tomt. Hihi låter härligt med en båt istället :D

Jouline♡

Postad den

Ja usch så jobbigt det varit att inte ha haft internet på några dagar, men nu har jag gått och köpt mig en dongel :)Tråkigt att dessa var så smaklösa då, man vill ju liksom att dom ska smaka! och gärna smaka det som det står på påsen.

camilla

Postad den

Tycker de låter som en väldigt skum kombo för en chipssmak:P nog inget jag kommer köpa då jag inte gillar ostchips :PSåg du mello går?:)oj då bor ni stort :D lite skillnad på min etta på 28 kvadrat haha :)

♥ Sojkas framtid ♥

Postad den

Vad roligt med en massa nya träningsprylar! :)Kramis!

tess

Postad den

Å ser att boken är tillbaka... bra... synd om den skulle försvinna liksom...Ja jag vill inget annat än att må bra å man får ta små steg fram... lite i taget...

emma

Postad den

tjoho snygging :D nu är bloppisen uppe :D i alla fall det jag hann fota den här gången :)

Pernilla

Postad den

Kul att prova nya saker och smaker men det där lätt inget för mig!!

malin-helena

Postad den

Hum.. lät som en dum smak på chips faktiskt. Men bra att du testar dem så behöver inte jag det om de inte var så mycket att ha. ;) hihi...Åh, biffarna är så enkla. 200g nötfärs, 1 ägg, lite potatismjöl och örtagårdskrydda, vitlökspeppar och lite salt. ^^ Har jag hemma så brukar jag ha i lite fryst persilja med. Jag är inte mer gourmétkock än så. ;) haha..Åh, båt alltså, låter inte fel det heller! ;D Fint till sommaren!

Slutet på maj? Ja, det är om jag kan åka på Vivisbloggträff, det är väl sista helgen i maj? Sedan vet jag att gymmets årliga tävling ligger där runt någon gång.

Vad hade du i tankarna? :)Marie

Postad den

Ja, detta med klåda och allergi är jobbigt, man får testa sig fram, bäst vore nog att göra egen mat till dem

Kommentera här