Treasure Island

Ja mycket rikigt Skattkammarön! Åh så bra denna är! Jag läste ju böckerna när jag var liten om jag inte minns fel;)

Det här dramat i två delar berättar om den unge Jim Hawkins, som oväntat dras in i sjörövarnas värld när han hittar Flints skattkarta. Long John Silver tänker emellertid inte ge sig förrän han lagt beslag på guldet själv. När de avseglar mot Skattkammarön hamnar Jim i ett äventyr som kommer att förändra hans liv för alltid.

Kommentarer

Pernilla

Postad den

Den vill jag se, verkar bra =)

Marie

Postad den

Roligt att de gör filmer på sådant som man kommer ihåg sedan man var liten =DTack så mycket, ja det vore skoj att ses ju så bloggare =DJag är lite feg bara haha

När man föds annorlunda

Postad den

skattkammarön var jag tokig i som liten, den boken var totalt sönderläst :D

emma

Postad den

sv. haha aah fast jag köpte på lotter så gick ändå minus haha xD ja hästar skulle jag nog inte spela på, men kanske på lotto eller du vet såna saker. egentligen borde man. tänk om man skulle vinna storvinst :Di helgen ska jag hem till mamma och pappa! :)

anna

Postad den

ja exakt, dexter tog tydligen min svarta tröja imorse när sambon gick ut med han..för den hängde först i trappräcket, nu var den i badrummet på våran rosa tvättkorg hahaha xD knashundar asså. dexter har en tendens att antingen bajsa i djupsnön, gärna långt ifrån gåstigarna eller längst uppe i en snöhög eller en snökarm :D

linda - en vimsig mamma

Postad den

ja lite vill man ju veta ioch ja vi har den turan att ha sånnt i sverige =) kram

Modekatt

Postad den

Leontin tackar :)Det verkar vara en bra film, kanske jag också får se den? jag har pyssel period just nu så jag kollar knappt på tv :)Men jag har alltid perioder på allt t.ex film period, bokperiod, pysselperiod, serie period.

När jag blir trött på det ena så gör jag det andra :))Kram på dig & lillen

Mia

Postad den

Absolut nåt jag vill se, mycket för att se om de kommer nära det man själv fantiserat om :-DSåklart man ställer upp för lillsis ;-D

Vivi

Postad den

Yey ! Det var ju på tiden att den kom ut som film, fast den har nog filmats innan iof :)

Jag kommer iaf absolut vilja se den !Jo jag läste dina med, det är alltid kul att få läsa sådan personliga små grejjor :)

He he ... ja det du ! :P

Nej jag kan berätta.. det var det bachelor faktiskt, men jag var aldrig egentligen sugen på att vara med , inte egentligen. Det vr en galen gerj jag sökte efter en festkväll och roligt nog blev jag kallad, intevjun jag var på var rätt knasig ärligt talat :)

Kram!

Jouline♡

Postad den

Ja fyy så ont jag har i ljumsken, men lite lite bättre känns det faktiskt idag måste jag säga. Får se hur det går att jobba med det sen, igår trodde jag att jag skulle avlida.. så ont det gjorde :(Hihi men åhh vad söt du är då :) klart jag kan tänka mig att ställa upp om det hjälper, bara glad att kunna hjälpa till! men hoppas ni hittar tapeten ändå eller nån liknande :) Ha en fin fredag kväll nu kram!

Jasmin - Halmstads största blogg.

Postad den

Så himla fin blogg du har! :)

Vad ska du hitta på denna fredagen då? :)

Jonna

Postad den

Absolut !! ha en Underbar Fredag!!

Kommentera här