Vårskor??

Letar efter ett par tuffa vårskor till goingen här. Han har typ storlek 21 (13cm). Han har växt ur sina första små marinblå Converse =(

Såg att Babyshop.se fått in en massa Converse men känner att jag inte vill handla samma igen. Någon som vill köpa Alfreds Converse kanske?

Så såg jag dom här tuffa easy slip hur bra som helst ju! Elastiska skosnören o kardborre! MEN såklart så finns dessa bara i större storlekar!

JA nu till saken har någon av er något bra tips kanske????? De skall vara lätta att ta på då han böjer o spretar med tårna hej vilt!
Kommentarer

Marie - Fota lyckan i vardagen

Postad den

hade jag kunnat ha dem hade jag köpt dem, haha

Emma Josefine

Postad den

Åhhhhh duktiga lilla Alfred går han nu???? :D

linda - en vimsig mamma

Postad den

ja gör det =) för som det såg ut så har den inte varit i Borlänge =)

kram

emma

Postad den

sv. tack vad söt du är :)

hmm. egentligen är det ju smartast att köpa lite billigare skor eftersom han lär växa ur sen ganska snabbt? :D

Sandra

Postad den

Converse är bra vårskor. jag får tyvärr inte använda dem alls för min sjukgymnast.Just nu har jag inte fast jobb i Göteborg, söker lite här & där. Men jag har i alla fall "skyddsnätet" där i form av en väns cafékedja där jag kan jobba om jag skulle stå utan när jag kommer tillbaka efter sommaren så det är skönt att veta.

Malin

Postad den

Kolla h&m de hade super inga "typ" converse förra året som oliver hade, bra pris och funkade precis lika bra både i finhet och praktiskt :)

Vivi

Postad den

Tyvärr har jag inga bra tips alls, kanske kan man hitta ngt bra begagnat ? Ibland hittar man ju lite roligare modeller på t.ex. blocket.Oh vilket fynd, smart att du köpte två då! Så borde man tänka oftare.

Kram

Emma Josefine

Postad den

åh jag såg det inlägget ! läser alltid från mobilen och orkar inte kommentera då utan gör det först i efterhand ;) hihi. Alva har ännu inte tagit ett endaste steg på egen hand, men det kommer väl :Dkolla in Ellos, just nu har de 40% på valfri vara !! :) KRAAM

anna

Postad den

haha jadu valp i kropp å sinne..fy fan :S å han är inne i pip perioden, dvs testar för att se om han kan få de han vill om han piper..störande ja..tro mig har tinitus hahahaha xD ja eller hur? men du är sjukt trevlig du med, en dobermannvän kanske hihi ;D

Jonna

Postad den

Hehe :)Ja dock är jag trötter idag =)

Pernilla

Postad den

Jaa Sigrid är duktig i mästerkockarna men gillar inte henne riktigt, vet ej varför.Måste med hitta några skor till pojkarna som sitter bra nu. Köpte några som dem kan ha senare men är ju för stora just nu.Ha det fint.

Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Postad den

Jätte snygga skor :) Såna ska M få till hösten!

Tess

Postad den

Nya skorna som vi köpte till Connor: http://highlandertess.blogg.se/2012/march/manadstur-till-karlstad.htmlJätteenkla att få på! :-) De gillas verkligen av både oss föräldrar och Connor.

♥ Sojkas framtid ♥

Postad den

Ja hoppas väskan funkar bra! :)

Krams!

camilla

Postad den

nej fy vädret igår var inte kul o de ser inte ut o bli de idag heller tyvärr :/ vad gör du idag?:D

Annika

Postad den

Åååå jisses va söta!

Linda aka Javamorsan

Postad den

Såna där är ju perfekta :)

Eleonore- Kokboksutmaningen!

Postad den

Det är så coolt med små converse på de små, har en kompis som sagt att hon ska köpa ett par till vår lill* :D

Oh då kul med hans 1årstårta, antingen gör man en tårta med ahlgrensbilarfluff och massa bilar på eller en klassisk gräddtårta med mosade bär innuti och goda frukter på, har Alfred fått börja äta några godsaker än? Man vill ju ändå att han ska kunna äta den med isf och då kanske inte godis på är det bästa :)

Malin

Postad den

Oh! Då är det klart man måste passa på!! Nu är jag fri från tenta ett tag så det passar nästan närsom! Vi tar gärna en tur till bokenäs någon dag! :)

Kommentera här