Vårväder!

Så härligt att man kan vistas ute nu i vårvädret utan att bylta på massa kläder! Idag har jag & Alfred pysslat lite i trädgården.
Ställt ut cafésetet på mönsterbetongen på framsidan huset. Sugen på att ta fram grillen och de andra utemöblerna, men det får vänta ett tag till.
Alfred han går längre och längre sträckor själv, så himla kul och han skiner upp som en sol varje gång han gör det goingen!
Imorgon blir det ÖF hoppas han inte blir sjuk efter att han har varit där. Så trist och respektlöst mot andra att dra med sina sjuka barn!
Så härligt att man kan vistas ute nu i vårvädret utan att bylta på massa kläder! Idag har jag & Alfred pysslat lite i trädgården. Kikat på påskliljorna & tulpanerna som börjar visa sig lite smått.

Ställt ut cafésetet på mönsterbetongen på framsidan huset. Sugen på att ta fram grillen och de andra utemöblerna, men det får vänta ett tag till.

♥♥ Alfred han går längre och längre sträckor själv, så himla ku!! Han skiner upp som en sol varje gång han gör det goingen!(Skall försöka knäppa massa kort på detta).

♣♣ Imorgon blir det ÖF hoppas han inte blir sjuk efter att han har varit där. Så trist och respektlöst mot andra att dra med sina sjuka barn!

Kommentarer

Lisa - Kreativ bakning ♥

Postad den

sv: ja, dom var goda faktiskt, så testa på! :D

Marie

Postad den

Underbart och kan tro hur fint det börjar bli neråt hos er =D, längtar =DKramar

Amanda

Postad den

Japp det är den :)Men (jag har skrivit om det i min blogg redan), fraktkostnaden har stigit till det dubbla på boken. Det kanske du bör skriva ut så folk är beredda på det. Det är trots allt ett ganska stort hopp från 24 kronor till 48, och innan boken är full lär den stiga ännu mer kan jag tro.. Så det kanske är schysst att informera om det :)

Fina Frun

Postad den

Ja det är underbart med solen :)

Tråkigt att man ska bli sjuk efter besök på ÖF!

Annika

Postad den

Härligt med vårvädret som har kommit!

♥ Sojkas framtid ♥

Postad den

Men åh saknar redan öf!! :(Härligt med vår ja! Är så glad för den! :)kramis!

Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Postad den

sv: Ja men där sa du något, kan det mycket väl vara pollen jag reagerar på? Reagerade ju förra året man är ej pollenallergiker..Hmm det tålls att fundera på :) hihi tack..

Javisst, det tycker jag :) jag ska bara försöka komma på hur man gör :D

Kommentera här