Tokungen redan 18-månader!

Jösses fattar ni?! Alfred är redan 18-månader. Jag gillar dock att numera att säga 1,5 år! När tusan slutar man räkna i månader? Känns ju urdumt;)

I tisdags var vi på 18-månaders kontroll med spruta, det gick fins de blåste såpbubblor och han grät en liten stund sedan gick det över.

Alfred väger 11350gr & är 82cm lång (tror dock han är längre, för att dom sträcker aldrig ut han ordentligt).

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Älskade lilla busunge ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
 

Klipptid på lördag!

Jippie, skall bli underbart faktiskt!! Skall prova på Diva salongen här i Uddevalla. Hm skall jag färga eller inte? Hyffsat nöjd med håret som det är nu färgmässigt men alltid kul med ngt nytt;) 

Vad tycker ni?

Jag sitter också här lite smått arg, skall skriva referenslistan på arbetet som jag skall skicka in (Uppgift 1 på kurs 2). Läraren har lagt in ett speciellt format och ni vet hur det kan vara när man skall klistra in i Word. FY FAN säger jag bara! Jag får inte till det! Blir ju tokig på sådant, hatar att använda färdiga PM-mallar! Bara strul men bra iofs så man inte glömmer något.HMMMM min referens är överst! Det skall se ut som det gör undertill inte massa konstiga hopp o grejer!

Så mycket fin inspiration!

ÅH det finns så mycket fint nu inför hösten! Vill ha typ allt! Fick hem underbar inspiration ifrån H&M och även Åhlens!
Sedan Up to date som man är så spanade jag in Ginas sida som för övrigt skall börja sälja skor!

Gud vill bara ha tycker detta är så läckert! Klockren kombo med läcker skjorta o läckra jeans!
Jag får nog verkligen shoppa lite nu, har en sååå trist garderob!
Behöver nog lite shopping hjälp,hehe..hjälp mig någon trolla bort min trista stil;)
Inlämningsuppgift 1- Klar!

Yes den skickades in igår! Underbart & vet ni vad!? Jag blev godkänd!! Måste säga att det inte var ngn lätt inlämning, boken på engelska och hur många sidor som helst, invecklat ämne!

Jag är VERKLIGEN NÖJD MED MIN PRESTATION!

Kommentar ifrån läraren: 

Hej Linda! Tack för din inlämning. Betygssättningen på denna uppgift är detaljrikedom och egen analys. Du har beskrivit detaljer på ett bra och övergripande sätt gällande organisation och hur man kan leda och styra ett Informationssystem, processer, Informationskvalité och olika slags system i förhållande till organisationen. Det gör du bra och på ett övergripande sätt vilket gör att jag ser att du har läst och tagit del av litteraturen. Din egen analys utgår från ditt arbete och systemen du arbetar med där. Reflektionen utgår från ditt lärande och hur du nu ser på system. Du är godkänd på denna uppgift. 

Saknas jag?

Saknar ni mig här?

Som ni säkert vet så ägnar jag mina kvällar åt studier och håller just nu på att skriva min första inlämningsuppgift efter att ha läst X-antal sidor i en engelsk kurslitteratur!!! Man är ju lite ringrostig och skrivandet går sakta men säkert framåt, skam den som ger sig!!!

När denna uppgiften är färdig kommer det kännas såååå skönt och jag kommer synas mer här såklart! Sedan är det bara att hugga tag i nästa uppgift också såklart!

Kraaaaaam, får la bjussa på denna bilden då´rå för att ni så tålmodigt kikar in här dag efter dag & suktar efter uppdatering;)Snow White & The Huntsman

En Tim Burton film, med skådisar som Kristen Stewart (Twilight) Chris Hemsworth & Charlize Theron.

Jag har så svårt att se Kristen Stewart i en annan roll än Bella Swan. Just för att jag mest tycker att hon hela tiden har samma uttryck i ögon & ansikte i denna roll som i Twilight. MEN en väldigt påkostad film som jag tycker helt klart är värd att tittas på!

Jag skall buzza om Zetas Parmigiano Reggiano!

Himla roligt här skall det bli matlagande med parmesanost! Så himla gott med parmesanost! Vill göra parmesanflarn så himla gott!

Vill ni också bli Buzzadorer? Skicka ett e-post meddelande med texten "SWEDEN Hummingbird" till ”register@buzzador.com” eller SMS:a "Buzzador Hummingbird" till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Bjud in dina vänner på middag eller enklare tilltugg och prova några olika sätt att tillreda rätter med parmesanostarna som har olika lagringstider.