Mammabloggkryssning 2013

Någon som skall dit?? Jag är väldigt sugen faktiskt!!
 

Den 24 – 25:e augusti är det dags för Mammabloggkryssningen för tredje året i rad!

Vi kommer att åka med Birka Stockholm på en 22 timmarskryssning till Mariehamn och bo i Kvalité utsides-hytter med fönster.
Alla gäster kommer att bjudas på lyxiga måltider, bubbel, nattklubb, tävlingar, utställare och mycket mer – dessutom går alla hem med en riktigt välfylld goodiebag!

Nu är bokningen öppen – skynda gör din bokning om du inte redan gjort det då vi endast har ett begränsat antal platser! De första 50 bokade biljetterna får dessutom en extra överraskning! :)

Här hittar du bokningen: http://mgroup.se/mammabloggkryssningen_bokning/

Planer smids

Mycket på agendan just nu både hemma & på jobbet!

♥ Sommaren planeras med semester och allt vad det innebär. Baksidan av huset med platån skall göras klart,växthus skall upp. Gräsmattan skall bli sten/grus och massa fix runt om på baksidan.

♥Tvättstugan tar vi när det är dåligt väder ingen panik med den, jag har ju en tillfällig tvättstuga som funkar fint;)

♥ Aktiviteter på semestern Gotland mm skall planeras in.

♥ Vinterns resmål planeras för fullt då det bär av till varmare breddgrader!

♥ Båten skall hämtas ifrån vinterförvaringen i maj och såklart kör vi vattenvägen hem,JIPPIE!! Då köps även en wakeboard!!!

♥ Sedan såklart MIN 30-årsfest!! Måste sätta datum och skicka inbjudan till er alla!! Om ni vill komma då förstås??

Kommer komma bilder ifrån Nordens Ark framöver,när tid finnes;)Efter 11 dagars jobb

Så tar jag äntligen helg, efter 11 dgr med jobb! Har inte jobbat helg på många år och vi har inte öppet helger men vi har inventerat butiken för att få in alla lagersaldon i datasystemet och som delägare så känner jag mitt ansvar med engagemang;)

Såååå idag var den där supergoda Corona ölen (den bästa ölen) extra god! Hoppas ni får en trevlig helg alla! Vilken öl gillar ni bäst?

 

Hurra för körjournal!

NOOOOT! Fasiken vad dum man är som inte skriver upp vecka fter vecka sitter nu med Mars, hehe..tar visserligen inte sååå lång tid men inget kul för det;)

Har blivit så jäkla dålig på att uppdatera på grund av Instagram faktiskt då man håller igång mest där. Ärligt så börjar jag tröttna lite på det, hur känner ni? Jag tycker det blir mer personligt i bloggen än när man postar bilder på kaffe,blommor o all annan skit på instagram, bara för att lägga upp en bild...?

Mohaha hittade denna på google, sikket liv hörrni, känner ni igen er??? 

Finaste brunfisen!

Åh vi satt och pratade om Greven i fredags kväll jag & fästman.
Precis då ringer "Greven" och säger kolla din mail! ÅH hurra fina bilder!! Han kunde inte ha det bättre när man har hälsat på honom så är han så lugn & harmonisk och trivs verkligen. Vi har ju turen att han inte är så långt borta så vi kan hälsa på och dom kommer även hit i vår!! Likaså att vi även har bra kontakt per telefon och det glädjer oss!

Dom gör nya framsteg varje dag och han har lärt sig sååå mycket! Till och med att "läsa"lappar där det står sitt och ligg då gör han det när hon bläddrar emellan lapparna, det NI! 

Så snygg finaste Greven. Se så mysigt dom har det!! Stunder att minnas för livet..Stor kram till Er raringar!!Vintips

Fästman kom hem med Wildboar´s Rock vin och jag skrattade att väljer du vin efter förpackning för han kommer alltid hem med roliga förpackningar. Såklart svarade han ja! Han läser inte på några etiketter utan tar vin som "ser" gott ut;)

Hur gör ni?

MEN detta vin var faktiskt gott så HISS för det!Men dock stor DISS på detta! Trots förpackningen!

The Reef

Tankarna går till semestern, tänk vad fort det går snart är man där! Skall ni göra något speciellt?
The Ref är jag supersugen att åka till så det får nog bli en weekend där, sedan skall vi ju till Gotland och resterande tid blir hemma och bara njuta och åka ut med vår båt..icke att förglömma min 30-års fest som jag skall ha också;)

Har ni varit på The Reef i Fredrikshavn? Vad tyckte ni?