Glasögon/linser

Japp det är frågan har ju haft mina glasögon ett tag nu och är fruktansvärt trött på mina glasögon, men är lite lat på morgonen och orka stoppa i linser...det har jag endast om jag vill vara extra fin, typ..
 
Fasiken vad svårt!!

2 veckor kvar till semester!

Vecka 28 går jag på semester och kära fästman går vecka 29, skall bli skönt & välbehövligt verkligen! Hoppas på riktigt bra väder lagom tills dess!!

Vill passa på att säga til er att boka in lördagen den 27/7 i era almanackor för då äntligen är det dags för min 30-årsfest!! Tjohoo skall bli kul!! Kommer du?

Kommer även att skickas ut en officiell inbjudan till var & en;)

 

True Blood 2013

Wihooo i söndags hade True Blood premiär i USA OCH gissa vad jag gjorde igår?! Så jävla bra!!! Helt crazy!
Nu när Vampire Diaries har uppehåll så är det bra att True Blood & Teen Wolf drar igång igen, efterlängtat!!

 Barnängen Shower + Lotion - Recension

Eftersom jag är Buzzador så har jag provat Barnängen Shower + Lotion och jag fullkomligt älskar dem! Var skeptiskt till en början ifall de verkligen kunna hålla vad de utlovade en duschkräm och lotion i ett!

Hör & häpna de har verklign lyckats man blir superlen och härlig efteråt, braatt tänka på att man applicerar när man är färdigduschad annars försvinner den härliga lenheten med vattnet..

Jag fullkomligt älskar dofterna, helt ljuvliga allihopa! Så jag rekommenderar verkligen dessa.

 

JAHAPP!

Ingen wakeboard/vattenskidor för mig inte, med denna nyutsläppta firren som kan bli 1 meter. Inte farlig men ändå,GAH! Den ligger gärna o vilar på sandbotten under dagen på grunt vatten. Alla här på västkusten se upp;)
Får väl bada med skyddsskor på...men lovar ta kort ifall jag får syn på den för det är ju inte långt ifrån oss detta!