Glad Påsk på er!

Hur glad blir man inte när man får sådant här fint ifrån lilleman som de gjort på dagis, man ser ju vart Alfred har varit inblandad;)
Nu skall det bli skönt med lite långledigt, efter en helt galen månad på jobbet med försäljningsrekord och allt!

Glad Påsk önskar Alfred med familj!

Alfreds 2-års firande

Helgen innan hade vi kalas och även helgen efter, nu är man lite mättad på kalas för ett tag;)

Han fick så många fina presenter, tusen tack alla! Det var allt ifrån trehjuling, till ett möbelset som man kan ha ute i sommar, målarbok, ett minikök, teservis, kuber man kan stapla som det är bokstäver/siffror/figurer på.
En betongbil med ljud såklart och en teleskopkran, Beany Belly nalle och såklart sin lekplats ute som han fick utav oss;) Bebbens lotto ifrån dagis;)

Nu får han få ett nytt rum så att han kan få plats med alla sina saker;)




På det nya och på det heta

Japp har till och med tagit mig tid att läsa nyheterna idag!

Säger bara fy fan vad hemskt, detta med näthat/nätmobbning/utpressning på nätet, vad är det frågan om!? Den 13-åriga flickan som blivit utpressad av en kille på nätet, tog sitt liv och klev ut framför tåget =( Hoppas verkligen dom får tag i denne person!
Lyssnade på P3 imorse, där det var en boxare som utsatts för näthat där en person sagt att han var kass och kunde inte försvara sin titel. VIPS så fick denne person besök av boxaren då var han inte så tuff längre och bad om ursäkt! HELT RÄTT!

STOPPA NÄTHATET!



Något mindre viktigt, Maria Montazami klar för Let´s Dance, kan nog bli kul och se;)



Jag är ett mello fan! MEN tycker verkligen inte Robin ller låtn är bra, tyvärr alla ni som gillade den! Låen består för fan bara av Youuuuuuu (det enda som han gör bra i låten iofs) Resten lät så falskt så det var pinsamt! Tror jag på Robin i Eurovision. NÄÄÄJ tror han kommer bland de sista! 
Yohio höll på att ta hem det, inte för att det var någon favvo heller. Iår var det fanimej världens sämsta startfält i final!



Nya annonser på Tradera

Livet rullar på i 110 fortfarande;) Därav den dåliga uppdateringen såklart;) Imorgon kommer tidningen och intervjuar oss på mitt jobb och skall ta kort, skall bli kul!! 

Nu är det uppe lite annonser på Tradera igen och fler kommer, ni skall se min skönhetshylla här hemma, fått en del paket från leverantörerna, så mer kommer upp på Tradera såklart..lägger upp lite pö om pö;)

KIKA IN HÄR FÖR ATT SE ALLA MINA ANNONSER.

Passa på sista Essie lacken samt OPI.






Gungeligung..

Nu den 21 mars så fyller Alfred 2 år!! Känns helt galet! Nu händer det mycket, han säger efter oss när vi lär han nya ord och han babblar som bara den!

Tankarna går kring 2-års present men det får nog bli en gungställning med torn och rutschkana;)
Hoppas ni får en fin helg alla! Våren är här och vi eldar skräp och gammal tvättstugeinredning!