Vårt nya växthus

Inte varit någon jätteaktivitet här på bloggen, men, mn man kan inte hinna med allt;)
Nu väntar vårt nya växthus på att få monteras, kom med lastbil från Skånska Byggvaror igår! Skall bli så kul detta!

Grönlackerat, säkertsglas, dubbla dörrar och på 8,2 kvm.

Årets sommarplåga??

Panetoz- Vissla med mig. Vet inte, blir detta årets sommarplåga? Tror den kommer spelas mycket men tror också att en hel del Eurosvision låtar kommer att spelas, framförallt den grymt bra Only Teardrops som vann. Älskar den! Även Margret Berger den norska låten är grymt bra!!
 Våra bästsäljare/Forever Living Aloe Vera

Jag har börjat lite smått med att sälja Aloe Vera produkterna ifrån Forever Living, just för att jag fullkomligt älskar dem själv. Så varför inte, det krävs ju ingenting..
Så ifall ni är intresserade så kan jag gärna maila er en prislista. Så vill ni beställa något så går det bra hos mig;)

Jag har även skapat min egna sida. > HÄR kommer ni till min egna Forevershop <Barnängen Shower + Lotion

Förutom det helt underbara vädret med 33 grader i solen här på vår altan så om jag med Buzzadorkampanjen för Barnängen Shower + Lotion och skall nu få prova den nya 2-i-1-lösningen!! Skall bli spännande, lovar att meddela er om det funkar eller ej;)


Dagens tips...

♠ För er som gillar Ib Laursen OCH är torsk på stjärnor så har jag en god nyhet;) Kika in HÄR så hittar ni jättefint nyinkommet porslin i min favorit webshop.

♠ Campadre har bra erbjudande nu,favoriter är Azura samt Giorgio Di Mare, blir nog att klicka hem lite, är en sucker för deras Polo Shirts (Piké). Kan man ha när vi skall ut och glassa med båten;)

Om ni inte är medlemmar på deras exklusiva shoppingsajt kan ni alltid bli det HÄR.