Slår ett slag för Faktum!!

Så fort det är en gatutidningsförsäljare som säljer faktum så försöker jag att köpa! Om man inte har pengar på sig så finns det en smidig app som man kan betala med.

Detta gör jag för att jag har haft ett par närstående som hamnat här och sedan gått döden till mötes. Dom fick aldrig någon hjälp :(

Det är jävligt bra läsning, man vaknar till liv ordentligt. Alla har det fan inte så lätt! Hallå vi lever i Sverige,det skall inte få vara såhär!!
Varför har man inte en insamlingsgala för Faktum?!
Kika in deras hemsida HÄR.

"Försäljarna köper tidningen för 25 kronor, säljer den för 50 och behåller mellanskillnaden. Att sälja Faktum är ett jobb, inte välgörenhet". Att vara Faktumförsäljare innebär att ta ansvar, planera sin vardag, skapa sig rutiner och ett socialt sammanhang. Vem som helst som är hemlös eller befinner sig i annat socialt utanförskap kan börja sälja Faktum.

 


Fotolusten smyger sig tillbaka..

Fasiken här är det hektiskt på helgerna, vi renoverar tvättstugan OCH grovhallen därnere, mycket målande just nu!
Men idag har vi varit på pepparkaksbak & middag hos min kära far.

Tillbaka till rubriken, fotolusten smyger sig sakta men säkert sig fram igen;) Har ju fortfarande VÄLDIGT många Gotlands bilder att bjuda på. Men denna bilden blev ball (Attitude).
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanish!!

Jag kom med i Buzzador kampanjen för Vanish, här skall testas kan jag lova! Jag går in som en kritisk person till Vanish och kanske kommer ut som en positiv person i det hela, det återstår att se....=)

 

Tjejhelg i Sthlm & Maspalomas!

Perfekt avslutning på detta året blir den bokade tjejhelgen i Sthlm med vänner den 30 nov-1 dec på det fina nybyggda hotellet Quality Hotel Friends

Perfekt början på 2014 blir resan till Kanarieöarna - Maspalomas 18/1-25/1! Kommer bo på ett fin,fint ställe Blue Star Dunas som har **** stjärnor! Massa pooler, halvpension och egen bungalow med markterass & uteplats!

Känns underbart att se fram emot detta!