Massa roligheter på G

Massa roligheter ligger på vänt framöver. Sedan något alldeles extra kul väntar i maj, sååå kul!

♥ Nu på lördag har jag Me & I party och det kommer en hel del folk, vilket alltid är kul när man är värdinna.
♥ 21/3 herregud Alfred fyller redan 3 år!! Vart har tiden tagit vägen liksom!
♥ 17 maj så är det dags för en liten fin filur som skall ha "Norsk fest" som jag kallar det men i själva verket så skall vi tydligen fira denna gumma som fyller år. År osagda för en liten rädd själ här bakom skärmen;)
♥ Sedan så är det något alldeles extra kul som händer den 23-26 maj!! Den som väntar får se;)

♥ Sedan en annan grej som alltid är rolig är att jag har MASSA parfymer på intågande hem och skall överväga att ta hem handväskor, vad tycker ni? ;)

Ett tag hade jag ju månadens klipp, med en speciell utvald vara i begränsat lager, till grymt pris.
Något jag skall börja med igen?


Möta våren i Barcelona- Ja tack;)

Avgudar Barcelona, Las Ramblas, stranden i staden, vattenspelen, La Sagrada Familia. You name it!
 
Jag vill såååå gärna åka till Barclona igen fredag-måndag vore perfekt! Någon som vill hänga på? Vore kul att åka några stycken!! Har kostat 7090:- nu från 1140:-!!! Eller så skippar man detta erbjudande och knåpar ihop något själv, intresserade?? Vore ju kul att åka när värmen börjar omma där igen;)

Campadre/secret Escapes har ett kanonerbjudande nu!! Börjar bli ont om platser:(

På H10 Urquinaona Plaza får man verkligen en känsla av kunglig pompa och ståt sammanflätat med moderna inslag. Det fyrstjärniga hotellet har ett avundsvärt läge där det ligger mellan glamorösa Passeig de Gracia och färgstarka La Rambla med den rosa Barcelona Arc de Triomf och Ciutadella Park i närheten. 

 
Bakom H10 Urquinaona Plazas traditionella katalanska fasad finns en geometrisk art deco-innergård med en klassisk spiraltrappa och modern konst samt ett high-tech-gym och kontemporära sovrum. Hotellet lyckas verkligen spegla stadens mångsidiga natur. På taket ligger underbara Lluna Terrace och här finns även en kall pool, en perfekt plats att koppla av på under dagen och där du kan smutta på cocktails under kvällen och beundra Barcelonas fascinerande silhuett.

  • Vistelse i ett Dubbelrum
  • Frukostbuffé ingår
  • En flaska Cava och choklad på rummet
  • Välkomstdrink (ett glas Cava)
  • En dagens cocktail per person, per vistelse, i lobbybaren
  • Gratis uppgradering (i mån av tillgänglighet)
  • Resor ingår ej

Maspalomas del 1

För en vecka sedan kom vi hem från en underbar semester i Maspalomas - Gran Canaria. Vädret var gott hela veckan blåste lite de 2 sista dagarna, men det var ändå gott i solen! Så kanarieöarna levererade verkligen! Temperaturen var mellan 20-25 och det stekte på rejält i solen! Vi bodde på en 4-stjärnig resort som verkligen var helt perfekt för barnfamiljer,rekommenderas!! 5 pooler och alla utom 2 pooler var uppvärmda + i kanten. Vi hade halvpension, maten var sådär ganska smaklös men helt ok! 
Maspalomas är verkligen kaktusens land & hibiskusens mecka! Fantastisk natur faktiskt!
Förvånande hur växlande vädret var med molnigheten kunde vara heltmörkt åt ena hållet toppen åt andra ochdet mörka höll sig till bergen. Man trodde ju emellanåt att nu kommer det ett riktigt oväder!!Men icke!

To be continued....