Tupperware

Ni har väl inte missat att jag har börjat sälja Tupperware, dessa underbara giftfria kvalitetsprodukter!?
Boka gärna ett party med mig!
Ni vet väl att ni får en fin, fin tackgåva när ni har ett party och ännu finare premier beroende på försäljningen under partyt?

Maila mig gärna för mer info samt för att boka ett party.
Rosa månaden!

Påminner lite om något oerhört viktigt! Glöm inte att kläm & känn på dig djälv och känns det olustigt så kan du ju alltid be kärleken;)

Lindex och många andra företag är duktiga på att lyfta fram olika förmåner för bröstcancer.
Armbandet var slutsålt online såg jag men man kan ju gå in & gillar på FB!


 

Trumvirvel....

Nu gör vi äntligen det vi pratat om så länge, startar vår alldeles egna Event-firma tillsammans och nu så äntligen är hemligheten ute för allmänhetens beskådande :-D

 

Vi önskar alla bloggisar välkomna till L & M Events där vi kommer att arrangera alltifrån bloggmiddagar till resor, mingelkvällar mm mm och vi vill självklart ha med er på resan.

Skynda er att anmäla er till vårt nätverk, info finnes här på nya bloggen och under fliken För bloggare. Bland de första 20 som anmäler sig, och blivit godkända (blir du om du får ett svarsmejl utav oss), lottar vi ut en liten goodiebag.

En happening vi tänker lägga extra mycket fokus på är den årliga bloggträffen (med varierande innehåll från gång till gång), som vartannat år är i/och/eller kring Göteborg och vartannat likaledes i/och/eller kring Stockholm. Där vankas såklart en maffig goodiebag och annat skoj!

Gilla och följ oss även på Facebook och på Instagram @lmevent för att inte missa något!