Laura´s Circus

Laura´s Circus har precis lanserat deras vår/sommar kollektion! Om ni anger koden HUMMINGBIRD i kassan så får ni 20:- rabatt på er order!

Laura's Circus tillverkar unika barn- och babyfiltar i giftfria och skonsamma material. Just nu är det premiär för vår- och sommarkollektionen med åtta nya färgglada mönster. Filtarna fungerar perfekt till barnvagnen nu när det är för varmt för en åkpåse, som täcke i barnsängen eller som en mysig liggmatta till de minsta småttingarna. Till filtarna finns även matchande kuddar, både för nyfödda och äldre barn! Alla babyfiltar och barnsaker handtillverkas inom EU av bomull och minky, som är ett slags underbart gosigt fleecematerial. På www.laurascircus.com kan man beställa alla produkter och betala smidigt antingen via Swish eller banköverföring, alla beställningar skickas med försäkrat postpaket med leveransgaranti!

 

 
 
 

 
 

Halsband från Jewellery By Jenny

Förra veckan så fick jag hem ett så himla fint presonligt smycke utav Jewellery By Jenny med ett L på.
Kika in hos henne, hon gör jättefina smycken!

Är ni också sugna på ett smycke? Nu kan ni nämligen gå in & tävla och vinna en egendesignad diamantring till ett värde av 40 000 kronor eller kanske ett egendesignat smycke till ett värde av 20 000 kronor!!!!

DIAMANTJAKTEN
Tävlingen anordnas av förlovningsring.se  i samarbete med Guldsmedmästarnas riksförbund och Bröllopsmagasinet.
 
Vill ni vinna en egendesignad diamantring till ett värde av 40 000 kronor eller kanske ett egendesignat smycke till ett värde av 20 000 kronor?

Nu har Ni chansen!

1:a PRIS - EGENDESIGNAD DIAMANTRING värde 40 000:-
2:a - 4:e PRIS - EGENDESIGNAT SMYCKE värde 20 000:-

Tävlingen pågår fram till den 16/3 2015 och vinnarna kontaktas därefter.

Ni finner tävlingen på facebook: 
https://www.facebook.com/events/665761960205768/

Tack för att ni vill delta och lycka till! Finn inspiration till era drömsmycken på

www.förlovningsring.se  & www.jewellerybyjenny.se 
 
 
 


Budapest here we come!

Den 1-5 april så drar jag & Tina till Budapest! Bokat! Betalt! Klart!
Skall bli grymt kul! Besöka varmaThermalbad, se på hängbron som förbinder Buda med Pest, skall vara oerhört grym shopping, billigt, god mat. Ta oss upp i någon grotta och se på en fantastiskt utsikt! Vi är laddade!