Jag slutar inte att förundras och undra

Vad fan folk håller på med...
Jag såg på Hellenius hörna igår när Zara Larsson var med och jag tycker hon säger en del vettiga saker.
Det är så jäkla rätt man har rätt att skriva fan vad jag mår sämst/är sämst! Men man får inte skriva hur bra man är eller skriva fan vad duktiga jag är som åstadkommit detta. Klassisk svensk avundsjuka kallas detta!
Sedan får man inte heller säga vad man tycker i detta landet längre. Jag kan säga att jag är en jävligt rak människa som säger vad jag tycker, har alltid gjort. Men jag väljer mina tillfällen och har blivit bättre på detta.Gör det i en lite mjukare approach nuförtiden. Men många gånger accepteras inte det heller;) Då vet man att man har träffat en öm punkt (katten inom mig spinner)....

Jag har erfarit/lärt mig mycket i mitt liv MEN jag har alltid stått upp för mitt ord och jag har skinn på näsan och erfarenhet och har lyckats jävligt bra i livet! Jag saknar inget i mitt liv, jag har stort hus/pengar/stor tomt/kärlek/båt/bra jobb och många andra livskvaliteér. Jag har jobbat för det också!
Detta får man tydligen inte ha i ett svensk samhälle utan att någon skall diskutera/vara avundsjuk på detta. Ta tag i ditt egna liv istället och gör något åt din situation!
Jag har heller aldrig varit personen som sagt/skrytit om något.Är någon nyfiken och frågar, javisst jag berättar, varför inte?!
 
Skall dra några exempel på - Ja jag titulerar dem som f.d vänner numera.

En vän kom till mig som mådde så oerhört dåligt i sitt förhållande, för killen var/är jätte taskig, förtrycker/hotar mm. Är allmänt sur/grinig/uppkäftig. Jättego tjej dom bodde härute där vi bor. Jag började snart lägga märke till att detta kompenserades med "yta/ytlighet" alltså köpte märkeskläder och allt skulle "se" så bra ut.
Mitt upp i allt så blev hon gravid med nr 2 inte alls planerat då hon tänkte mer eller mindre lämna honom. Jag stöttade/peppade och gjorde allt en vän kunde göra såklart. Men nädå dom säljer huset och flyttar in till stan/Uddevalla. I hopp om att ett lite större hus och ett barn till skulle lösa deras situation.
Sedan hörde hon aldrig av sig mer. Jag hälsade på några gånger. Men här så började jag märka ännu mer "ytliga tendenser" Hon umgicks med "visst" folk och det passade väl inte att umgås med mig som bodde på landet. På instagram skojade jag med henne och sedan var en sjujäkla diskussion igång ifrån hennes vän! Alltså jag skojade över en Irish Coffee,sitter du och dricker kaffe i detta fina väder;)
Detta förvånar mig så, denna tjej är en jättego ärlig tjej, men när hon flyttade in till stan så blev hon som förbytt! Samt att hur kan hon umgås med en sådan människa som faktiskt "hoppar" på hennes andra vän?
Jag VET att dom inte har särskilt mycket pengar utan mer lån, och skrapar man på den där ytan så brister hela fasaden! Jag vet också att jag är den enda som hon har berättat sin livssituation för.
Jag saknar inte denna vän; Utan jag vill göra ett konstaterande att bygg inte upp en yta som du inte klarar av att leva upp till, för den kommer att rasa så småningom. Lite kallat " Stockholms syndrom" över detta. Man sprider pengar runt om sig som man inte har.
Likaså att hon stoltserade och visade bilder på hur smal & vältränad hon var och att det var tack vare efedrinets skull. Då tänkte jag för mig själv att lilla människa kom ned på jorden och jobba på ditt självförtroende lite. Jag frågade också att hur kan man vara stolt över att visa upp detta när det inte ens är äkta vara utan något man har drogat i sig och tagit utsatt sin kropp för något livsfarligt knark. Ja Efedrin är knark i en "gråzon" olagligt i Sverige.

Sedan något annat som jag inte slutar att förundras över är att folk skaffar barn till höger & till vänster med flera olika män och nöjer sig liksom inte med de 5,6,7 barn de redan har?! Vad är det dom vill ha bekräftat?? Hallå preventivmedel,vad är det?
Något står ju inte rätt till i alla fall. Är man så egoistisk och kanske inte tänker att pappan kanske vill vara delaktig? Barnet förtjänar båda sin föräldrar tycker jag. Kan skriva en lång utläggning här också men låter bli.