Stark- Hur du lyckas genom att satsa på dina talanger

Jag fick chansen att recensera denna fantastiska bok skriven av ledarkonsulten Patrik Stahl för hur jag blir effektiv, lyckad och lycklig genom att identifiera och utveckla mina styrkor.
Gillar starkt att man i boken själv skall fylla i sina styrkor/talanger sådant man vill testa/talanger/hot mm.
Känner jag mig själv rätt så kommer jag bli sjukt inspirerad av denna bok både hur jag kan förbättra mig själv i mitt arbete samt att utvecklas som bloggare. Så nu skall jag fortsätta läsa;)

Det handlar inte om att man ska tvingas välja jobbet eller privatlivet. Genom att satsa på dina styrkor på jobbet istället för att försöka hanka dig fram med dina svagheter frigör du tid att hinna leva också.

I boken visar han steg för steg hur man använder sig av styrkebaserad utveckling och lösningsfokus för att göra min egen utveckling så enkel den bara kan bli (...men inte enklare än så).
Det är en bok om personligt ledarskap, vare sig du leder dig själv eller andra.
Se till att skapa ditt starkaste år någonsin!

 

Kommentarer

Jeanette

Postad den

Jag har inte fått läst den ännu. Okej, fint väder, sol och solsäng är det som krävs för att min läslust ska komma :)

Svar: Haha och jag läser hellre på vintern & hösten ;) Sommaren då har jag inte ro i kroppen att ligga still, utan då är det ut med båten som gäller, bada, utflykter o annat skoj. Hinner aldrig läsa på sommaren nästan. Kanske en ljummen kväll då;)
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Jag har inte fått läst den ännu. Okej, fint väder, sol och solsäng är det som krävs för att min läslust ska komma :)

Sofia Werlin - mammalivet & hälsolivet

Postad den

Svar: Göteborg är ju ändå relativt nära att åka till, bara fördel då jag älskar Göteborg :).

Svar: Ah men härligt! Anmäl dig till vårt nätverk då om du inte redan är med ;) Läs hur du gör på lmevents.blogg.se ;)Så får du inbjudningar o massa annat skoj i fortsättningen så du inte missar ngt.
Hummingbird

Kommentera här