Härlig skottdag, idag! Frieri?

En bra måndag idag, verkligen! Måtte denna vecka gå fort, så det blir fredag snart. Jag är lite pirrig i kroppen, hm nej jösses kom på alldeles för sent att det är kvinnornas dag att fria på idag.
Vi har varit ihop i 11 år och jag är alldeles för envis för att fria, det får allt mannen stå för. Denna man verkar dock oerhört seg, med att komma till skott;) Han har allt fått lite gliringar då & då;)

Jag vill inte ha ett stort bröllop, tvärtom jag åker gärna bort utomlands eller på en kryssning och bröllopsfest kan man ju ha när man kommer hem.

Vem vet kanske slutar det med att det är jag som friar ändå!?
- Nä nu släpper jag detta och tar det om 4 år igen ;)

Ny vecka, nya tag och nya möjligheter!

Kundkväll hos Skönhetsspecialisterna

Igår kl 17.00 så startade en urmysig kundkväll hos Skönhetsspecialisterna. Det bjöds på bubbel, mingel, goodiebags, erbjudanden. Kevin Murphy var på plats och gav tips & råd om produkterna. Fick handlat lite och blev stylad i håret samt fick en sminkning. Min vän som var med handlade desto mer;)

Kul att för en gångs skull bara vara på ett event utan själv vara ansvarig för kvällen. Snart kommer det hända lite grejer inom LM Event, men allt måste falla på plats först sen får ni veta;) Massa kul på gång!

Bad om tips gällande foundation & bas så hon fokuserade på det, och jisses vad bra det blev!!
Man fick även 10% på valfri behandling och den väljer jag att utnyttja på min klipp & färg tid som jag fick bokat på tisdag!
Make Up Store, märket som hon använde sig utav kommer dom att ta in!! Så himla glad då närmsta Make Up Store finns i Trollhättan!! Fick nedskrivet vilken kombo jag skulle använda mig utav, grymt bra, vad snygg jag kommer att bli;)
Sedan kom en annan vän och vi gick ut o tog oss en matbit på Meatings. God buffé!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köpa sig instagram följare & likes

Detta hade jag inte en aning att man kunde förrän jag fick reda på av Thaimorsan att många bloggare tydligen köper sig fler följare på instagram och även likes! När man går noggrannare in och kollar på vissa större bloggare, så visst! Detta stämmer ju!! Kollar man dessa så ser man att många av "följarna" är spam konton! Dvs köpta följare som man kan köpa för ett par hundra kronor!
 
Varför gör man det? För eller senare så hugger man sig själv i ryggen. Jag tycker detta är sjukt falskt och oärligt! Så man skall vara noga att granska alla bloggare innan man bjuder in till någon happening!
Det är ju bara patetiskt hela grejen, jag hade aldrig kunnat med att leva med falsk marknadsföring!
Så se upp alla, folk gör tydligen allt idag för att sälja in sig själva till varje pris!


 
 

Pinchos Uddevalla

Igår var vi på Pinchos och åt,helt ok mat men ärligt talat det blir bra dyrt 700kr för oss 3!
Vi tog 5 tapas var och Alfred tog barnmenyn med 3 små rätter.
Inkluderat en drink och 2 pepsi max. Ändå dyrt!
Hade vi gått och käkat någon annanstanns så 300-500:- + att vi hade blivit mätta. 
Visst man går inte hit för att bli mätt. Vi var nyfikna på att testa samt att appen var ju supersmidig. Dom har ju ett bonussystem så nu har jag 2 gratis tapas.
Har lärt mig så nästa gång tar jag 3 tapas typ.Alla hjärtans dag mys

Inte bara på tu man hand med fästman utan hela familjen även Alfred får följa med att äta på Pinchos på lördag.
Vi har bord tidigt, skall bli mysigt. Förhoppningsvis inte så mycket folk då heller.
Första gången på Pinchos, appen är nedladdad jag är förberedd! Har hört att det skall vara magiskt gott!

Fullbokat på söndagen men vad spelar det egentligen för roll om det är på själva Alla Hjärtans dag egentligen?
Ett komersiellt jippo,påhittad dag. Allt för att affärerna skall sälja mer;) Kan man inte ge den kärleken ändå när som helst, hur som helst?