Vinnarna för bästa blogginlägg

Jag & Mia med L&M Events tillsammans med Thaimorsan och Emma håller fortfarande på med efterarbetet av Vinterbloggmiddag 2016. Vi har nämligen ytterligare 4 vinster att dela ut, varav två vinster delas ut nu. Dessa vinster går till dom två bloggerskor som har gjort bäst inlägg om eventet, goodiebagsen och produkterna. Vinster för bästa blogginlägg: - En hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, värde ca 1500 kr

scandic rubinen rum - Ett Alice & Fox dockhus från Jollyroom, värde 1999 kr dockhus
Vi har fått in väldigt många fina blogginlägg och vi är otroligt tacksamma för allt jobb bloggarna har lagt ner på att skriva om vårt event! Många av våra sponsorer har hört av sig och berättat att dom har sett bilder på instagram och fina blogginlägg. Det är alltid svårt att utse vinnare på såna här saker. Men en bloggare, hennes inlägg stack helt klart ut! Vilket jobb hon har gjort och herregud så proffsig hon är! Vinsten av Alice & Fox dockhus från Jollyroom går till..

... Tessochlex!

Stort grattis och stort tack för att du gjorde ett så fint jobb om vår bloggmiddag och alla produkterna! Vi kommer kontakta dig! Vår andra vinst, en hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, går till en annan riktigt duktig bloggare som helt klart förtjänar en vinst för sitt fina arbete! Hotellnatten på Scandic Rubinen går till... IMG_1106.PNG ... Jagochmitthjärta! Stort grattis! Vi kontaktar dig inom kort! Hoppas ni får en trevlig vistelse på hotellet! Superstort tack till alla fina bloggare som kom på vårt event och för allt arbete ni har lagt ner på era inlägg! Och ännu en gång, stort stort tack till alla fantastiska sponsorer!

Snö/Blask

Japp och nu har snön försvunnit, blask är inte mycket bättre. Inte heller isbanan vår väg förvandlades till ;)
Men nu rättar det upp sig.
Hoppas det kan förbli såhär milt fortsättningsvis tills den underbara våren kommer!

 

Vintern 2016

När vintern äntligen kommer och alla är jätteglada och längtar till den försvunnit igen, typ så;)

Jag gillar varken kyla/snö även om det är fint. Men såklart som alla andra föräldrar glädjer jag mig åt när ens barn tycker det är kul;) Visst kommer barnasinnet lite tillbaka;)

 

@hummingbird83

Glöm inte att följa mig på instagram;)
Tro det eller ej, jag har tagit steget att ladda ned blogg.se appen för att smidigt kunna blogga från mobilen.Hej hå 2016 nu kör vi!

Ser det helt tokigt ut så beror det på det..

Den berömda goodiebagen

Jag är inte riktigt vän med min nya kamera än, därav bilderna;) Vi hade en helt fantastiskt goodiebag -(ar). Tror det var 9 påsar alla bloggare gick hem med, värdet 6800:-/person! Vi är såå nöjda med eventet!

På distans så fick vi till ett kanon samarbete med Siranee & Emma. Tack tjejer!
Recension kommer att komma så fort produkterna är testade såklart;) Är ni nyfikna över ngt speciellt så är det bara att fråga;)

Stort tack till alla sponsorer! Inklusive Testagram som gav oss möjlighet att testa deras box.

Vill ni gå på event? Kika då in på L&M Events.


Ansiktspaket & kroppspaket från Föllinge & napp + hållare från Elodie Details

Filt från Babyhuset, napp Bonti Of Sweden, Cleary Scrumptious ScandChoco, Tyg från Elvelyckan Design

Trosor & strumpor från Happysocks,Sjal Cheeky Monkey World

Resorb Sport, Silicea mag-tarm direkt från Octean, Fiskolja/vitlökskapslar från Acrilex, Magisk skrubbsvamp Melimondo


Små kuddar till skor, handskar mm som luktar illa, som drar åt sig doften. Vips borta! Från Smell Well

Lite smått & gott från Mshop, en liten påse som gav många fnitter;)

Argan ansiktsolja & nattserum från Marina Miracle, X-hair hårborttagning, Brustabletter Jetlag


Sid Sengångaren påslakan Jotex, MASQ+, CB Scrub & Tan Moisture, Vattenpärlor Gemmas, Paw Paw Balm Nutri-Nick


Sköna Hem Tidningskungen, Heidis Favoriter, Räkna Bok & Kurrans Skatt, Sov Gott Pino

Pestodressing Sverigeskafferiet, Rouge/solpuder/ögonskugga från Moyana Corigan

Mango handsprit/antibakteriell handlotion Give it away, Handgjord eko tvål Grön Lycka, Little Bu nagellack, Kokos handsprit Pocketfresh

Mousse Argan Oil March Anthony, Matrix från Lyko, John Frieda schampoo/balsam

 
 

Fördrink, vinstbord & mat

...Efter vi var färdiga med förminglet i Bloggers Inn så begav vi oss ned till Ruby Bar för gruppfoto av vårt härliga gäng samt en fördrink innan vår 3-rätters meny.

Vi ställde upp vinstbordet så att alla kunde få chans att fota det. Dragningen av vinsterna skedde under middagen och alla vann såklart minst 1 vinst var;)

Tack alla sponsorer som bidrog till vårt vinstbord!
Babyliss, Jotex, Amvina, Vision Haricare, Rosa Prinsessa, Total Hälsa, Nannyakuten, Gemmas, Tvåla & Tvaga, Min webshop på Cosmopharma, Nea Of Sweden 
(Bild lånad av Emma).

Tack till Moments By Louise som tagit bilderna!
 
 
 

Bloggmiddagen på Scandic Rubinen

Kl 17.00 så drog vi igång kvällen med förmingel på Bloggers Inn på Scandic Rubinen
Det bjöds på snittar á la Thaimorsan och det godaste bubblet av Richard Juhlin från MRG Wines, dessutom så är det alkoholfritt. Vi serverade också sockerifri Aloevera dryck från Nobe
Det minglades, skålades, fotades och instagrammades för fullt.

På plats i rummet så hade vi en instagram tävling där man skulle använda Babyliss Curl Secret Ionic genom att antingen lägga upp en video eller en bild på sig "in action" med Iconic Curl. Jag använde denna för kvällens ändamål och fick fantastiska lockar. Tack Emma som hjälpte mig!

Tillsammans med detta så kunde man även styla sig med hårprodukter från Vision Haircare mina favoriter blev Ruff, Root Lifter, Volume Spray samt Shine Spray.

Vill passa på att tacka vår duktiga fotograf som står för alla fina bilder också Moments By Louise.Här är MissVernersson på bild som också vann tävlingen för bästa inlägg.

Vi delade ut massor av tunga goodiebags till helt galet värde 6800:-/person! Jag vaknade med träningsvärk dagen efter jag delat ut alla;) Har fortfarande ont i kroppen;)


Vi delade också ut små naggande goda påsar ifrån Mshop, som bjöd på fniss & nyfikenhet.

Fortsättning följer....
 
 
 
 
 


Arbetet bakom Vinterbloggmiddagen

Som ni säkert inte har missat så gick varje bloggare hem med goodiebags till ett värde av 6800:-!! Totalen med vinsterna landade på 106.600:-, HELT GALET! Tack till Scandic Rubinen att vi fick invadera er med ett hav av kartonger!

Så detta med att få ihop logistiken då, det blev en hel del kartonger som sagt! Jag fick ta 2 bilar från Uddevalla och det gick med nöd & näppe in i bilarna med fällda säten! Vi fick lastat på allt på bagagevagnen och upp bar det till Bloggers Inn där jag & Mia skulle bo över natten och det var även där vi höll till under förminglet vid 17.00.

Vi kom runt 10.30 och satte full fart med packandes av alla goodiebags sedan vid 12 så bröt vi för lunch.
Kan säga att packa alla dessa goodiebags det var inte gjort i en handvändning...Inte nog med detta alla kartonger var ju också tvungen att röjas undan, vi fick hjälp av en Scandic receptionist som hjälpte oss att skära ned samt ställa ut alla lådor. Sedan ringde han vaktmästaren som kom och plockade upp allt.

Lagom tills vi var färdiga så kom Emma med en stor tung resväska med saker som också skulle i, hehe. Så det var bara att sätta igång igen;) Siranee skulle göra lite snittar. STORT tack till er också att ni ville göra detta med oss på L&M Events. Stort tack till Siranee för underbart samarbete. Då det är mestadels jag och Siranee som gjort allt jobb med sponsorerna!
Samt att det skulle serveras alkoholfri champagne av Richard Juhlin från MRG Wines så ytterligare en gullig ur personalen kom upp med bricka och bubbelglas!

Vi trodde att dessa viner hade kommit bort på hotellet men efter lite samtal med hjälp ifrån MRG så fann vi rätt på dessa! De hade hamnat i hotellets egna lager, vilket är lätt hänt. Men allt löste sig tillslut!
Nästan exakt 16.50 blev vi klara! Fotografen Moments By Louise kom också lite innan för att produkt fotografera en del.

Detta är tjusningen med event! Man vet inte vad som kan hända, det är mycket att tänka på många trådar att hålla reda på men i slutändan så löser sig allt ändå!
Vi älskar det!

 

Sponsorer Vinterbloggmiddag 2016

Snart är det dags för vårt bloggevent Vinter bloggmiddag 2016! Vi på L&M events, Thaimorsan och PåSmällen Emma vill redan nu passa på och tacka alla våra sponsorer för att dom möjliggör denna kväll åt oss!!

Tack vare alla sponsorer kommer varje bloggare gå hem med goodiebags värda över 6000 kr!!! Och dessutom kommer vi dela ut många grymma vinster under kvällen!!! Det här kommer bli fantastiskt!!

I sista sekund fick vi också Little Bu och NCLA som kommer finnas på alla Kicks butiker inom kort.
 
20160106-220857-79737818.jpg

STORT TACK TILL

Babyliss, Jotex, Jollyroom, Amvina, Vision Haircare, Nea of Sweden, RosaPrinsessa, Totalhälsa, Nannyakuten, Smell well, Gemmas, Scandic Rubinen, Scandic Ruby Bar, Tvåla & Tvaga, Cheeky Monkey World, CB Brown, UppyFlyer, Give it away, ScandChoco, Testagram, Sverige Skafferiet, Happy Socks, Elodie Details, Mandorla, John Freida Nordic, Marc Anthony Haircare, Lyko, Powerlite, Bonti of Sweden, Grön Lycka, Gemmas, Resorb Sport, Föllinge, X-hair Nordic, Desenio, Jollyroom, Acrilex, MeliMondo, Elvelyckan design, Nutri-nick, PartyLite, Idus Förlag, Pino, Tidningskungen, Marina Miracle, Pocket Fresh, Octean, Kinoshopping, MRG wines, Nobe Aloe Vera, Twinings Tea, Barnens bokklubb, Babyhuset, Moments by Louise, Good PR, Story Relations, Mshop

Nu längtar vi såå mycket till lördag!!