Social Media Lift Event

Skall bli sjukt kul & väldigt intressant att få gå på detta event som Liselotte & Susana anordnar på det eminenta Scandic Rubinen i Göteborg!

Ser fram emot att få träffa alla samt att få lära mig lite nyttiga knep!

Johanna från enklaknep.se kommer att prata om hur du kan få din blogg att växa och bli grym, och Evelina från Evelinas foto kommer att prata om hur du kan ta bättre foton till din blogg och ditt Instagram-konto! Sedan äter vi också en trerätters middag tillsammans, och avslutar kvällen med finfina goodiebags.

 

Nyfikna på växthuset?

När jag lade ut senaste bilden på när jag filosoferade i växthuset så blev många nyfikna på hur det såg ut;)
Det var 2 årsedan vi gjorde det ungefär, så jag är inne på 3:e odlings säsongen nu i växthuset. Älskar att odla verkligen! Jag sår allt från grunden (köper fröer). Hoppas bara innerligt att jag klarat övervintra min vinranka iår med!

I våra 4 större pallkragar som jag målat svarta brukar jag sätta potatis, och får i överflöd varje år! I dom 2 små är det kryddor & jordgubbar. (Svarta pallkragar var jag långt före med innan "inredarna" kom på det, varför svarta? Jo för att svart drar åt sig värmen och är roligare än vitt som bara blir smutsigt).

Själva växthuset har vi höjt upp på en platå så det ligger lite högre upp. Skall fota mer i sommar, det ligger väldigt fint vid berget på baksidan av vårt hus.

 
 
 

5 avslöjande saker om mig

Brukar inte fastna för listor men denna gillade jag

5 saker jag brukar säga
- Åh nej
- Så typiskt
- Yes!
- Ärligt talat
- Puss
 
5 saker jag brukar tänka
- Åh vad trött jag blir
- Kan hon/han sluta prata snart
- Vad skönt det hade varit att åka bort ett tag
- Vad skall jag nu hitta på
- Pratar jag för mycket

5 saker jag brukar drömma om
- Att någon jagar mig
- Att någon förföljer mig när det är mörkt
- En boll som konstant rullar och mosar allt i sin väg
- Att jag är ihop med någon i Vampire Diaries
- Sol, bad och semester
 
5 saker väldigt få personer vet om mig
- Att jag blivit frågad att medverka i TV-reklam men tackat nej
- Att jag är lite lat hemma ibland
- Att jag i mina unga dagar har sökt till Big Brother, Farmen, Robinson
- Att jag ställer fruktansvärt höga krav på mig själv
- Vill hinna med ALLT samtidigt på så kort tid som möjligt

5 saker jag älskar att göra
- Planera allt roligt
- Dricka vin till mina favoritserier
- Dansa
- Jobba
- Resa
 
5 saker som jag vill ska hända innan året tar slut
- Resa till minst 2 ställen
- Tjejweekend
- Vinna något kul
- Åka wakeboard
- Bli utmanad i något svårt/ansträngande

5 saker jag beställer utomlands
- Mojito
- Landets mest traditionella rätter
- Vin
- Öl
- Något speciellt
5 saker jag saknar i min garderob
- En riktigt dyr handväska
- Snygg kjol
- Varierade färger på mina bh:ar
- Snygga OCH bekväma skor
- Basic skjorta

5 saker som doftar underbart
- Alfred
- Sköljmedel
- Mina parfymer
- Skog
- Sommar regnet mot asfalten

5 saker som jag vill bli bättre på
- Sluta vara rastlös
- Bara vara
- Hålla tyst
- Inte vara så hård mot mig själv
- Njuta av stunden
 
5 saker jag skrattar åt
- Galna vänner, men de skrattar oftast åt mig dock;)
- Alfred
- Riktigt dålig humor
- Ironi á la David Hellenius
- Snåla människor

5 saker som gör mig till mig
- 100% ALL IN vad jag än gör
- Alla tusen idéer
- Säger vad jag tycker
- Jag vill inte missa något!
- Tar tag i saker med en gång
 

Renovering/Glad Påsk & sketna rutor!

Vi har hållt på att renovera hallen/undervåningen nere ett tag nu och det börjar ta sig, snart klart! Jäkla klantigt före bilden!! Ja den glömdes, får försöka beskriva när jag skall visa er...;)
Så vår påsk blir lugn. Tänkte göra lite påsklunch här hemma imorgon. Måste verkligen tvätta mina fönster imorgon!

Idag har solen varit framme dock blåst lite kallt men gick bak till västhuset, GUD vad jag längtar till att få greja där nu! Skall visa er bilder från förra sommaren imorgon!

Så här satt jag och filosoferade <--- (jävla jobbigt ord det där) om ditten & datten idag ♥ Längtar riktigt mycket nu!

 

Lekstugan

Har ju visat Alfreds lekstuga som vi slet med förra året men har ju glömt att visa hur den blev invändigt;)
Vill ni se större bild av lekstugan så hittar ni det HÄR.

Vi höll nog på i över 1 veckas tid för att få ihop den, jobbigast var ju målningen av alla tusen delar! Lekstugan har såklart samma färg som vårt hus ♥

 
 

Projekt överallt nu;)

Flera bollar i luften med LM Event nu, både butiksevent, VIP mingel och mycket mer på ingång. Skype möten med de tilltänkta, leverantörsmöten (till det hemliga projektet). Idéer till tusen som jag vill genomföra, så jäkla kul detta! Är ni inte med i nätverket så tycker jag absolut ni skall bli det! Kommer komma en del intressanta saker på mailen snart;)
 
♥ Vi renoverar nedervåningen/hallen nere, snart färdiga, kommer bilder så småningom! ♥

♥ Är inne på andra veckan på mitt nya jobb, mycket nytt att lära sig och redan börjar några saker sätta sig och min hjärna har börjat ställa om sig. Men JISSES vad trött jag är på kvällarna!

 


Kungahuset?

På sistone har jag läst mycket om Kungahuset Sofia Vs. Madeleine. Arga blickar från Madeleine till Sofia, klädkrockar osv. Undrar ju då varför dom väljer att klä sig i samma kläder? Det vill man väl ändå undvika i deras sits. Jävlas Sofia med Madde? Tvärtom?

Madeleine & Chris bråkar offentligt. Chris beter sig märkligt, dyker inte upp på tillställningar, dom flyttar. Ja det går upp & ned. Jag är egentligen inte särskilt intresserad av Kungahuset (ber om ursäkt, vet många som avgudar dem).

Men nu börjar till och med jag fundera. Kan nog säga att det inte kommer hålla särskilt länge till mellan Madde & Chris, ush jag tycker han ser läbbig ut, opålitlig på ngt sätt..Vad är det som gnager och har orsakat bråker mellan Sofia & Madde?


(Bild lånad från google).
 


Slipp instagramfilter effekterna!

Ja nu är det bara att köpa rätt typ av foundation tydligen, blev full i skratt när jag läste detta! Persikohy är målet.
Detta med filter & redigering av sig själv har gått  för långt nu, tycker jag!
Såklart har nu "marknaden" kommit på detta, om det funkar? Ja det med foundation är en vetenskap och när jag blev sminkad av ett proffs och fick tips, då blev jag flawless! Så när det kommer till foundation så gäller det att ha exakt den som matchar din hy. Så den marknadsföringen är väl kanske inte falsk?
Är ni nyfikna på vilka foundation som ger bäst instagram-filter effekt resultat? <------

 
Men något jag förundras över är utseendefixeringen, strävan efter perfektion. Såklart vill man vara snygg och känna sig fin, men det finns gränser "fenomenet redigera sig själv på varenda bild" Varför? Jag anser att detta grundar sig i dåligt självförtroende från början, man är inte nöjd med sig själv av någon anledning. Varför gör man det annars? Vet ni ett bra svar här så får ni gärna skriva det, tror dock inte att någon har det..
Likadant att man "justerar" sitt utseende med botox och annat, men det går jag inte in på nu, har en förmåga att arga upp mig över detta ;)
Man kan inte alltid se perfekt ut, för vet ni vad det finns det ingen som gör varje dag!
Då finns det ju dom som redigerar sig själv på varje bild, ja ni vet ju att detta ser vi ju varje dag på instagram och blogg, utan att nämna någon specifik. Måste ju ta tid & energi..varför inte acceptera hur man ser ut IRL?

Laundry Love

(Tidsinställt inlägg)

Har ju förvarnat er lite om att det kommer komma lite renoveringsbilder, såhär i efterhand när det är renoverat. Hoppas ni står ut? Tänkte det kunde vara kul att visa hur vi bor.
Tvättstugan i vårt hus var så himla äcklig! Tapeterna hade trillat av och silverfiskarna var många. Skåpen var så äckliga och luktade! Vi har nu äntligen dränerat om huset med, det gjorde gott för vi blev av med fukten därnere! Underbart! Bye, bye silverfiskar!

Såhär ser tvättstugan ut idag, fast med uppsatt kran, hihi! Samt lite piff, piff!
Bakom där jag står och fotar är det 8 tvättlinor uppsatta så jag kan hänga massa tvätt. Tvättstugan är på c.a 25kvm, så himla skönt med utrymme!

 
  

Stort tack till alla raringar därute!

För att ni röstat på mig på Besökstoppen! Så himla glad för alla engagemang!! Dessvärre var en av mina motståndare, lite mer envis än jag, hur nu det är möjligt, haha!

För er som inte känner mig så är jag en "en helt galen tävlingsmänniska" När jag verkligen vill vinna något så går jag in för det 110%, denna gång så hann jag inte riktigt med!

NU är det ju som såhär att tävlingen på FB avslutas den 21:e och jag bara MÅSTE vinna den nu bara för det ;) Utan er hjälp så kan inte det... så VOTE FOR ME (gilla min bild/mitt Cava Moment). Så logga in och rösta! Om nu inte denna länken skulle fungera så gå in på The Wine Room på FB högst upp ligger tävlingen och så bläddrar ni ned till min bild och trycker på gilla;)

Även här verkar jag ha oturen med mig, då jag nu ligger på 60 likes & en av mina motståndare ökar stadigt mest hela tiden, hon har nu 71! GAH! Hur skall jag bära mig åt nu?Jag gör en helt galen grej här! Ni kommer inte tro det!

MEN detta är HELT SANT! Det finns en tävling som jag så himla gärna vill vinna på FB.
OM jag vinner så kommer jag att dra lott bland dem som gillat min bild och denna får då följa med mig till Barcelona! VÅGAT? JA men gud vad roligt!


In & gilla min bild HÄR, kanske blir det du & jag som åker till Barcelona.
Hur coolt vore det inte om ALLA som läser min blogg går in & gillar bilden? Behöver er hjälp! Har tom 21/3 på mig!

 

Jag är helt slut i huvudet!

Som ni säkert har läst så började jag nytt jobb igår. Min hjärna var fullkomligt mos igår när jag kom hem, ni vet sådär så att ögonen går i kors och man vet inte fall man har dom öppna eller stängda i princip, hehe. Jag är helt slut i hvudet!
Från att i 3-års tid (9 år totalt) om man räknar med mina båda sista jobb. Så har jag gjort allt på rutin, inte behövt tänka.
Det nya jobbet är något helt annat än vad jag jobbat med tidigare så jag är ju på helspänn lyssnar och lär mig nya saker varje dag. Detta är så roligt verkligen!!!
Idag känner jag mig inte lika trött och tror att det beror på att idag har det varit riktigt vårväder och vi fick oss lite sol på kafferasten. Gud vad skönt väder det varit idag! Hoppas det fortsätter såhär, men förmodligen inte.


(Lånad från google, typ jag nu fast framför skärmen).
 
Behöver er hjälp...

Känner mig bara liiite tjatig med "fiskandet" av röster ;) Glöm inte bort att du kan rösta 1 gång/dag, tydligen också från olika wifi och telefoner. Ledsen för detta.
Eller så måste jag inse att jag inte har en chans mot min moståndare, hehe,  men jag vill ju VINNA SÅKLART!

Röstandet pågår tom torsdag kväll, så heja er!
RÖSTAR GÖR NI HÄR

 
 
 

Börjat nya jobbet idag!

(Tidsinställt inlägg).

När ni läser detta så är jag på mitt nya jobb. Spännande, pirrigt och en helt obeskrivlig känsla! Att äntligen få göra något nytt! Kände att efter totalt 9 år i maskin & verktygsbranschen så fick det räcka. Haha börjar bli till åren...!
Nu gör jag något helt annat, underbart! Ojoj fjärilarna växer lite i magen, kommer jag att somna ikväll? MÅSTE! Mmm brukar inte bli bättre av att man tänker så...Linda Buzzar

Nu har jag varit en av dem som blev utvald att Buzza Arla- Grekisk yoghurt Passionsfrukt och Arla- Ekologisk ost Hova.
Incidenten som inträffade på affären gjorde mig dock väldigt förvånad! Kommer i ett eget inlägg senare!

Nu till produkterna;
Arla Grekisk yoghurt med smak av passionsfrukt, så himla god smak och jätte krämig konsistens! Den hade gärna fått ha denna krämiga konsistensen men lite mer i en lightvariant;) Men som sagt rekommenderar denna, jättegod!
Arlas ekologiska ost Hova hade jag aldrig uppmärksammat eller köpt ifall jag inte fick möjligheten att Buzza den skall jag säga! Varför? För att man helt enkelt är fast i det gamla vanliga ostträsket, haha! Där man äter hushållsost, Grevé och Prästost. Sedan så har jag inte ens lagt märke till den, men den fanns ju där. Jättego! Jag gillar lite starkare ostar iofs men denna var faktiskt god. Så himla bra att skära med osthyveln med! Lite fastare än vanliga ostar, tummen upp för det! Inga ostsmulor på bänken!
 

Vinn presentkort 1000:- i samarbete med Mshop.se

Nu har jag på LM Event igång en tävling i samarbete med Mshop Vem vill inte vinna ett presentkort på 1000:-?
Det bästa är också att de 8 första vinner en liten rolig grej;) Se tävlingsreglerna nedan.

Sneak Peak på Private Collection By Mshop

Lanseringen av Mshops nya, egna kollektion Private Collection närmar sig med stormsteg. Bakom kollektionen står industridesignern Eric Kalén, grundare av det framgångsrika märket LELO. Tillsammans med Mshop.se har de mer än 30 års erfarenhet i branschen. Med den erfarenheten har de plockat ut de bästa sexleksakerna på marknaden och gjort dem ännu bättre. 
Alla produkter i kollektionen har fått sina namn från stjärntecken och planeter.
För att uppmärksamma Private Collection har vi en tävling där första pris är ett presentkort på 1000 kr på Mshop.se
Tävlingen pågår t.o.m. 20/3.

För att delta i tävlingen:
Dela tävlingsbilden och Mshop logo-bilden på din blogg
Skriv om texten ovan med några egna ord (kopiera helst inte rakt av)
Länka till www.mshop.se
Som en bonus får de 8 första som lägger upp tävlingen peniskostymen LELO Tux
Maila ert bidrag till lmevent@outlook.com


Stort tack för att ni är med!

 

 

Premiär för Let´s Dance ikväll- Vem vinner?

Jag tillhör ju dem som slavisk följer Let´s Dance! Tycker Hellenius gör hela programmet! Sedan är det ju sjukt kul att se hur alla utvecklas!
Jisses det är både bloggdrottning OCH instagramstjärna med iår, OCH en Hollywoodfru;)

 
Såhär ser startfältet ut ikväll kl 20.00 på 4:an!

Vem hejar ni på? Vem vinner?

Pia Johansson
, 55, Skådespelerska
Rickard Söderberg, 40, Operasångare
Nassim Al Fakir, 38, TV-profil
Elisa Lindström, 24, Artist
Bianca Ingrosso, 21, Bloggdrottning
Thomas Wassberg, 59, Skidlegendar
Linda Lindorff, 44, Programledare
Ewa Fröling, 63, Filmstjärna
Isabel Adrian Angello, 38, Hollywoodfru
Toni Prince, 17, Instagramstjärna

Johan Rabaeus, 68, Skådespelare

Ta av er mjukisbyxorna!

Vuxna människor som har mjukisbyxor på sig bland allmänheten borde förbjudas! Vad är grejen med mjukisbyxor?! Upplever att det förekommer mest bland män i detta sammanhang.
Jovisst bekvämt men man har det inte när man åker till affären eller bland folk! Mjukisbyxor har man hemma (punkt). Oavsett om det är mer moderiktiga baggy mjukisbyxor med häng fram!


Varför har jag då retat upp mig på detta idag? Jo var inne och servade bilen idag, i väntrummet satt 2 yngre herrar, ja yngre än mig i alla fall. Dessa hade mjukisbyxor på sig. Det såg inte klokt ut! Tänkte då för mig själv att hur kan man ha detta på sig bland folk! Måste man nu ha mjukisbyxor bland allmänheten så kan dom väl se till att dom är rena och utan " hemmafläckar"  Ser så oerhört slött & slappt ut, ofräscht på något sätt!

Folk får klä sig hur dom vill MEN....! Vad tycker ni?

 

Renovering, blogglust & sånt

Ibland kommer livet emellan och blogglusten försvinner helt. LÄS HÄR varför just min blogglust försvann.
Sedan så ibland har man fullt upp helt enkelt och inte riktigt hinner med allt.
Vi har ständigt renoveringsprojekt & trädgårdsfix på gång. Snart skall vi lägga in klinkers i nedervåningen!

Min kategori Renovering av hus & trädgård har blivit lite försummad om man säger så.Tänkte ta igen en del och för er som är nyfikna hur vi bor, in och spana läget!

Sista inlägget som gjordes i kategorin var när jag renoverade vår trapp, så här kommer det färdiga resultatet!!

Vår trapp var tidigare en väldigt sliten furu trapp! Det krävdes mååååånga lager färg & slip, kommer aldrig mer att renovera en trapp själv i hela mitt liv mer!

 
 

Mellofinalen 2016- Folk tycker så mycket

Jag älskar mello och tycker att det är helt rätt låtar i final, vissa kanske kan diskuteras MEN huvudsaken är att vi skickar "rätt låt vidare" Jag tippar på att antingen så tar Robin Bengtsson eller Lisa Ajax hem detta, tror dom kan funka. Gillar ju även Boris René och Panetoz men det går nog kanske inte hem lika bra i Eurovision;)

Vem tror ni vinner?

Sedan till allt detta tyckande! Hur orkar folk lägga energi och klaga på exempelvis Schyfferts framträdande, hur den lilla tjejen framstod, Gina Dirawis felsägande av namn, okej Gina Dirawis "skämt" om Zlatan där gick hon lite för långt för Frans hängde inte riktigt med i ironin där, stackarn.
Men pressen och övrigt folk måste väl hitta på något. Men tycker att personangrepp är så jävla lågt!
Har dom själva inte sagt fel någon gång?


(Bild lånad av SVT).
 
Här är lördagens startfält av finalisterna:
1. Panetoz – ”Håll om mig hårt”
2. Lisa Ajax – ”My Heart Wants Me Dead”
3. David Lindgren – “We are Your Tomorrow”
4. SaRaha – “Kizunguzungu
5. Oscar Zia – “Human”
6. Ace Wilder – “Don’t Worry”
7. Robin Bengtsson – “Constellation Prize”
8. Molly Sandén – “Youniverse”
9. Boris René – “Put Your Love on Me”
10. Frans – “If I Were Sorry”
11. Wiktoria – “Save Me”
12. Samir & Viktor – “Bada nakna”

OH my god, Besökstoppen!


Åh jag har upptäckt något nytt! Nämligen besökstoppen!
Älskar att det är så lätt att hitta andra bloggare i ens
närhet! Har du inte besökstoppen, så tycker jag att du absolut skall skaffa det. Du hittar fler i din närhet och andra hittar dig! Vill du komma till deras sida för att registrera dig klicka på ikonen nedan ;)
 

Här klickade jag på Uddevalla hos mig och får då upp detta, sedan kan du klicka dig in på de närmsta orterna och de 5 största bloggarna på respektive ort kommer med;)

Jag har ansökt till Fångarna på Fortet

I brist på annat när jag är sängliggandes jätteförkyld sedan i lördags, Tack & lov ingen feber längre!
Så har jag passat på att ansöka till Fångarna På fortet, unik chans där man anmäler sig själv + en vän.
Just sådant här har jag aldrig tur med, men vem vet, kanske är min tur kommen? Skulle lotten falla på mig så lär väl min vän få chocken, haha! Dvs min vän är helt ovetandes;)
Ansöker gör du här

 

Baddaren kirrad! Är förstummad och arg!

Alfred går i simskola (lek & plask). Idag har dom klarat av baddaren, så roligt! Han har varit väldigt framåt från första början. Vissa går i med en gång och några vågar inte riktigt.(Det är vad personalen är till för, att få med alla).
Vi hade som inställning att inte bada med Alfred utan att han faktiskt skall våga själv. Jag tror detta är viktigt för utvecklingen.
En del föräldrar var redan ombytta och lät inte sitt barn gå i själv utan var med i vattnet från första början. Detta är inget babysim! Nu sist gång fick simlärarna säga
- Nästa gång så vill vi inte ha med några föräldrar.
Detta tyckte jag var jättebra. Man måste ge sitt barn en chans!
Alfred tycker det är jättekul med alla rörelser/lekar i vattnet. (Även om man som förälder har svårt att förstå pedagogiken i rörelserna, så grundar det sig säkert i något).

Man sitter på läktaren som stolt förälder och tittar på sitt barn, MEN vet ni vad som är mest skrämmande?! Det är att badhuset har fått sätta upp en skylt med mobilförbud dvs UPPMANA föräldrar att hålla koll på sitt barn och INTE mobilen! Detta är ju också såklart för att det är fotoförbud.
Jag skulle ALDRIG komma på tanken att titta på min mobil när Alfred är på lek & plask, ändå ser jag flertalet föräldrar som sitter med sina mobiler! Bryr man inte sig mer om sitt barn? Är mobilen viktigare? Kanske missar man något på FB?


(Bild lånad på google)
 

Testagram - Februaribox

För ett tag sedan fick jag hem februariboxen från Testagram, gillade den starkt, men jordnötssmöret hade gärna kunnat vara nutella istället ;) Får googla lite fler recept med jordnötssmör, för det kan jag inte äta rakt upp & ner.
En box kostar 99kr/mån och man får testa produkter upp till 150-200kr/box.


Detta ingick i boxen:
Vaseline Intensive Care- En parfymfri spraylotion, magisk för mina torra ben!
SB12 Boost Tuggummi- Mot dålig andedräkt, funkar bra men smaken håller inte så länge.
Vitaminwell Free Ride- Kolsyrad variant med smak av grönt äpple, nypon, grönt te-extrakt. Gilalr den vanliga varianten mer faktiskt.
Green Choice Organic Peanut Butter Crunchy- Ekologiskt jordnötssmör, skall testa göra smoothie av denna! För det skall vara magiskt!
Läkerol Ginger Lime- Perfekt mot min förkylning, lite svårt för ingefära bara.
Nellie Dellies- Naturligt sötad choklad utan tillsatt socker, tummen upp!
Gainomax Protein Low Carb Bar- Underbart god, kommer absolut fortsätta att köpa! En mjuk botten med kola, proteincrisp och ett överdrag av proteinchoklad.
Värdecheck på Gainomax kvarg- Där man kan välja bland squeeze it, drickkvarg eller kvarg i bägare. Det sistnämnda så gott

Nätfyndat/Refunder.se

Älskar att nätfynda! Fick shoppat några godbitar till Alfred såklart som behövdes inför vad komma skall;)
OCH vet ni vad det bästa är!? Jag har upptäckt Refunder! Vad är då detta? Jo man får pengar tillbaka på allt man handlar på nätet! Alltså återbäring på dina onlineköp! Det finns över 450 butiker att välja bland!
Nu när jag handlade på Lekmer.se så fick jag 6% återbäring som man omgående såg på mitt refunder konto, så när man uppnått 100:- så kan man välja att sätta över dom på sitt bankkonto. Superbra om man handlar mycket online!
 
Kostar inget att bli medlem och det blir du HÄR, både du & jag får 50:- i bonus och som ny medlem så får man dessutom dubbel återbäring i 48 timmar.

Detta shoppade jag hos lekmer.se
Didriksson fodrat regnställ
Swimpy badskor, perfekt när vi åker ut med båten o badar
Ofodrade stövlar Kuling
 
 
 
 
 

Mina App tips

Jag har inte jättemycket appar på min telefon, för jag är så kräsen. På många appar är det en himla massa reklam vilket jag verkligen avskyr!
Dom apparna jag har, använder jag frekvent och är väldigt nöjd med! Finns miljontals med appar och kan ibland tycka det är riktigt svårt att sortera bort dom dåliga, trots betygsättningar.

Har du tips på någon bra app som du använder?

Här kommer mina favorit appar:

1: Instagram SÅKLART!
2: Swish tjänsten där man snabbt kan swisha över pengar för ngt man köpt. (Förvånar mig att faktiskt det finns en del som inte har denna). Så himla smidigt ju!
3: WhatsApp ett gratis messenger program som är sammanlänkad med telefonboken, där du kan skicka bilder & text.
4: Följare+ här kan du se vilka som avföljer dig på instagram och vilka som följer dig. Följare som jag inte följer tillbaka och användare som inte följer tillbaka.
5: TurboScan här kan du scanna in dokument via telefonens kamera och få det i PDF till datorn, superbra!
6: Melodifestivalen appen såklart, där man kan ge upp till 5 hjärtröster gratis. Ingen som missat detta väl;)
7: Font Studio lägg på text och olika typsnitt på dina bilder. (Inte optimal alls egentligen då det poppar upp massa reklam). Har ni ngt annat bra tips?
8: Blogg.se appen, fungerar inte men inte helt felfritt och den är lite begränsad, önskar att man kan lägga upp bilder!
9: Earn´d it appen som ger dig pengarna tillbaka när du handlar dina matvaror. Ta kort på kvittot och vips så har du pengarna tillbaka!
 
 
 
 

Sponsrad video: Fast pris på försäkring

Att se över sina försäkringar emellanåt är aldrig fel, oftast så är man dubbelförsäkrad utan att veta om det men man betalar snällt för det. Försäkringar är krångligt! Mycket att hålla koll på!
T.ex resor där klicka man gärna i reseförsäkring och så betalar man en viss summa för den där man bokar. MEN betalar man t.ex med sitt kreditkort så ingår det reseförsäkring.

Försäkringar ska vara begripliga. Och försäkringar ska kännas bra både i magen och i plånboken.
Är du skadefri ska det även vara bra för din plånbok. Men de flesta försäkringsbolag har rörligt pris. Och det är allt annat än bra för din plånbok. Skulle det inte kännas tryggt om priset på försäkringen var fast i fem år? Speciellt när du har varit skadefri. Men har du koll på skillnaden mellan rörligt och fast pris på försäkringar?
ICA Försäkring ger dig kollen med en film. Koll på en del av det finstilta i försäkringsvillkoren. Och en film om hur du kan få ett fast pris på din försäkring.

Inlägget är sponsrat, men detta verkar ju faktiskt inte helt fel!

Stängningsdag på dagis

2 mars, idag är dagis stängt. DENNA gången kom jag ihåg det! För sist gång åkte jag dit och då var det stängt;)
MEN detta var endast för att en i personalen sade det till mig, annars hade jag säkert gjort samma misstag igen. Så jäkla lätt att missa en neutral lapp på dörren. Men denna gången skickade dom också ett mail så det uppskattades. Bättring på gång, tummen upp!

Alfred har åkt på hostan som de flesta verkar ha nu, så en dag hemma gör nog gott!
Haha jag sade att gör tummen upp nu för att vi är hemma, nähäpp det blev tummen ner och en tunga på det;)