Testagram- Vill du också ha en box?

Aprilboxen från Testagram var helt fantastisk!
Vill du också testa en box? Då har du chansen att vinna en hos mig! Sista tävlingsdag 15/5. Enkelt att vara med.

1: Vad kostar en månadsbox?
2: Vad är boxens ungefärliga värde?
3: Skriv en kort motivering om "Varför just du skall vinna en box".


Haribo Chat Zourr- Jag fick chat zourr och på den var det surhetsgrad 2, så himla goda! En av de tre riktigt sura nyheter som Flower Zourr med surhetsgrad 3 och Dino Zourr med surhetsgrad 4. Det vattnas i munnen bara av att skriva om dessa surisar.

Göteborg utvalda rågcrostini- Så smidigt att göra små tapas av! Jag letar alltid efter inspiration till enkla, snabba och goda förrätter. Därför är Göteborgs utvalda-lansering av Crostinis med råg, i goda smaker som chili eller havssalt ett mycket välkommet tillskott i butikshyllan. Det finns flera fina och inspirerande recept på baksidan av paketet. Du kan även använda Crostinis till din caesarsallad eller soppa.

Oatly natural energy- med smak av jordgubb & fläder som definitivt kommer köpas fler gånger! – Oatly som ligger i framkant, har vunnit konsumenternas hjärtan med sina ekologiska havrebaserade produkter. Och nu är oatlys första energidryck här. Den innehåller inget tillsatt socker utan bara naturlig energi från havre och frukt. Kommer i smakerna jordgubb/fläder eller apelsin/mango.

Risenta Granola- Granolan är här för att stanna. Den är en underbar partner till din fil, yoghurt eller kvarg. Passar minst lika bra till frukost, mellanmål eller dessert om du frågar mig. Du kan tex göra krispiga pajer eller goda energibars. Risentas Granola innehåller inget tillsatt socker men är ändå full av härliga smaker. Kommer i smakerna Hallon & Kokos eller Äpple & Kanel.

Cif Power and Shine- ÄNTLIGEN! Ända sedan jag fick barn använder jag våtservetter till ALLT. Jag har dock upptäckt att det blir som en fet hinna av baby wipes. Speciellt på spisen och på glasytor. Jag inser nu att jag verkligen har saknat denna produkt utan att riktigt veta om det. Därför blev jag extra glad när CIF presenterade denna produkt. Ytan du torkar av sprider även en ren och fräsch doft i hela rummet.

Academia Barilla Orecchiette- Älskar den, så mätt man blev och det höll i sig, jämfört med vanlig pasta! Academia Barilla är en produktserie med premiumpasta av högkvalitativ durumvete från Barilla. Pastan är bronsvalsad, vilket ger den grova ytan och egenskapen att den lättare absorberar såsen. Pasta med pesto, ja tack! (Orecchiette betyder små öron på italienska, fint)

DAX alkogel Pear & Lily- Perfekt för alla tillfällen! Äntligen en alkogel som luktar ljuvligt av päron och vita liljor. Låt flaskan göra dig sällskap i din väska vart du än går. Då har du alltid en bakteriedödare nära till hands. Extra viktigt att ha med på resor och semester.
 


Kommentarer

Anna

Postad den

1: 99 kr
2: 150-200 kr
3: ska skulle vilja vinna en för att se om det är något som jag skulle kunna tänka mig att få hem varje månad

Svar: Välkommen in i tävlingen, kul att du är nyfiken och vill vara med;)
Hummingbird

Linda

Postad den

Oj vad saker du fick i boxen!
Kul att prova på lite nya saker!

Köldkörteln är det inte, och vitamin brist kan det säkert vara, ja vet faktist inte.

Svar: Eller hur så kul att testa nytt som man kanske inte ens hade haft tanken på att köpa!Var med i tävlingen du med, så kan du vinna en egen box!
Nä konstigt alltså detta med trötthet =(
Hummingbird

Jeanette

Postad den

JAG VILL JAG VILL *hehe*

1. 99 kr
2 Runt 150-200 kr är boxens innehåll värd
3. Jag är supernyfiken på dessa boxar du visar varje månad och blir så sugen på att prova en box själv :) Kul och testa nyheter ju.

Svar: Eller hur! Älskar nyheter!
Hummingbird

Emelie

Postad den

Så rolig idé!! Har aldrig hört talas om detta men ska helt klart kolla upp. Kram

Svar: Gör det vettja, var gärna med i tävlingen så kanske du vinner en egen box;)
Hummingbird

jessy

Postad den

Vilka roliga saker du fick!

Svar: Eller hur så kul att testa nytt som man kanske inte ens hade haft tanken på att köpa!Var med i tävlingen du med, så kan du vinna en egen box!
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Linda, skaffa Snapchat nu :)

Ajli Müller

Postad den

Det verkar ju superhärlligt, vilken box :D :D

sv: Ja, jag har gjort den i PS :) Angående pollen så blir jag trött och "sjuk" av det, men jag blir trött och "sjuk" av medicinen också :/

Svar: Ja man blir ju det,supertrött blir jag av allergimedicinen med, undviker så långt det går utan den tur man inte är så mkt allergisk..Var med & tävla du med vettja;)
Hummingbird

Kattis

Postad den

Roligt att testa nya produkter sådär, tyvärr hade inte mycket av det där gått hem här pga allergier!:/
sv: denna gång blev det Grekland och halvön Peleponnesos närmare bestämt. Vilken otrolig natur...ska försöka hinna fixa lite bilder snabbt som jag kan visa på bloggen. Galet vilka vackra vyer vi har fått uppleva!:D

Svar: Åh Grekland har jag inte varit i så mkt faktiskt, en gång på Rhodos.Åh ush för allergier, vad har ni för typ av allergier?
Hummingbird

Sarah

Postad den

Glossybox e mkt roligare :)

Svar: Ja, jag hade det också men i slutet var jag lite missnöjd fick produkter som inte alls passade mig och dåligt med fullsize =( Lite sugen på att skaffa igen. Men fullkomligt älskar Testagram boxen;)
Hummingbird

Sara H

Postad den

1: 99 kr
2: 150-200 kr
3: Jag skulle gärna vilja vinna detta för jag skulle gärna vilja testa lite nytt. Annars brukar det ofta bli samma när man är t ex och handla i affären. Genom att testa ett sådan fint paket kanske man hitta lite nya favoriter ;)

Svar: Roligt att du är med & tävlar! Kanon möjlighet att få testa lite nytt och få något som man kanske inte hade handlat också;) Jag är jättenöjd!
Hummingbird

Kommentera här