Linda buzzar Garnier & HTH

Eftersom jag är Buzzador så är jag med i två kampanjer där jag fått chansen att buzza riktiga kanonprdukter!
De första produkterna är två nyheter som HTH har tagt fram för känslig hud och det passar både mig och Alfred som handen i handsken för vi är riktiga torrisar båda två!

Så vi har testat HTH Skin Protection ger 48-timmars effekt och skyddar samt förebygger hudproblem & HTH Skin Repair som har har för extra utsatta/torra områden. Båda är superbra särskilt för Alfred som får jätte torra ibland nästan sår när det är kallt.

Sedan testade jag den fantastiska fuktbomben för ansiktet ifrån Garnier - Moisture Bomb. 
En smart mask som man bara stryker på ansiktet och som sitter fast. Den är berikad med granatäppleextrakt och hyaluronsyrederivat, passar alla hudtyper. Jag tog på denna efter jag duschat då jag verkligen blir supertorr i ansiktet. Efter jag haft masken på i 15 min så var alla tecken på torrhet borta!

För er torrisar därute, så rekommenderar jag verkligen dessa produkter!

 

Kommentarer

AnixNilsson

Postad den

Ska prova det på min stora tös, för den hon har på förskolan nu är inte bra, hon behöver ha en kräm där då hon leker mycket i sand och vatten och blir torr!

Tack för tipset! 💛

Svar: Ja gör det för dessa var verkligen super särskilt Repair då. Man måste ju också tänka på att smörja in i förebyggande syfte gärna på kvällen och på morgonen och kanske till och med ha en tub på dagis.Så jag är så nöjd med denna verkligen! Lika bra till mina torra händer!
Hummingbird

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Roligt :)

Svar: Ja kanonprodukter verkligen!
Hummingbird

Jenny

Postad den

ååh har en sån mask hemma men inte hunnit testa den än, ska bli så kul!

Svar: Men åh har du inte!? Den är verkligen jättebra!
Hummingbird

Kommentera här