Testagram- December boxen

Denna Testagram box med fantastiskt innehåll hämtades ut lämpligt i mellandagarna som en liten nyårspresent. Alfred skålade med musten på självaste nyår. Han tyckte den var supergod, allt annat har visst slunkit ned det också.

I boxen var det; Kiviks MusteriÅrets Skörd Mousserande Äppelmust, RisentaFröknäcke med rotfrukter, OLW PopperiSourcream & Onion och Cream Cheease, M&M’s ChokoLypsyl- Yummy LipsSnickers BitesNivea Cream CareFacial Cleansing Cream, Bonus: Presentkort på Mockberg.comPresentkortet 500:-

//Inlägget är i samarbete med Testagram.se

Kommentarer

Josse

Postad den

Åh vad gott!

Svar: Ja smaskens, men har varit alldeles för mkt godis vid jul,hehe..nu får det vara stopp;)
Hummingbird

Fröken Rödlök

Postad den

Första boxen jag är HELT nöjd med. Iofs gav jag bort risenta till svägerskan, men fick prova när hon bakat ut dem och det var såååå gott.
Lypsylet blev jag mest glad över - jag fick caramel - så god. Och nivea började jag använda direkt - gillar =)

Svar: Åh ja älskar Testagram, jag fick Sweet Mint & Basil;) Caramel kan jag tänk mig att det var underbart!Jisses ja, jag har så mkt Risenta nu i skåpet så jag vet inte vart jag skall göra av det. Får väl sätta igång o baka allt nu typ! Snacka om vilket Risenta lager dom har,hehe.
Hummingbird

Madde Livet som mamma lärare och doula i Dalarna

Postad den

Åh så roligt detta verkar vara :)

Svar: Ja Testagram är bra, rekommenderas!
Hummingbird

Therese

Postad den

Funderar på att lägga en sådan prenumeration :)

Svar: Tack fina du! :) <3
Ja det är ju de dem gör och det är jag så tacksam för. Det är i sådana här situationer man verkligen märker vilka som är äkta! JA det är en fantastisk egenskap! :)

Svar: Ja men gör det, jag gillar Testagram verkligen! Så värt pengarna med!Jamen så är det ju faktiskt! Ser fram emot mailet också om april;)
Hummingbird

Malin

Postad den

Älskar såna här boxar! Jag är lite sugen att prova på bakboxen som jag sett på Facebook :)

Svar: Ja det är ju så himla kul med boxar! Ah jag är så dålig på att baka så det hade aldrig blivit använt, hehe. För min del har det varit lite mycket sötsaker det sista då jag inte äter godis typ..
Hummingbird

Kommentera här