Ecotools Makeup Brushes & blenders

[Samarbete med Ecotools]

 
Jag har fått möjligheten att testa Makeup borstar och blenders ifrån Ecotools. Jag är kär! Har nog aldrig haft så bra borstar & blenders förut. Gillar verkligen att dom tror på att ge ett nytt syfte till gamla saker.
" Produkterna är gjorda av återvunnen aluminium, återanvänd plast och dom är också 100% återvinningsbara. Handtagen är gjorda på förnybar bambu, en av de snabbast växande växterna på vår planet".
Detta gör det såklart extra roligt att använda dem då de tänker ur miljösynpunkt.

Jag har aldrig fått ett så mjukt och naturligt resultat förut när jag sminkat mig. Man kan vara duktig på att sminka sig men jag tycker verkligen att en bra borste och blender gör halva jobbet för att få ett så naturligt resultat som möjligt!
Riktigt bra kvalité och i riktigt bra prisklass. Kommer definitvt hålla fast vid  Ecotools. Att dom är fina att titta på gör inte saken sämre. Borstarna är verkligen ultramjuka och lätt att knacka av överflödet. Underbara!

Pure Complexion Facial Sponge: Denna peelingsvamp exfolierar huden varsamt och avlägsnar döda hudceller. Den sväller i kontakt med vatten och blir mjuk att jobba med. Efter man använt denna så blir man alldeles mjuk och man känner sig jättefräsch i ansiktet.

Color Perfecting Minis: Dessa 4 små makeup-svampar i olika färger representerar concealer användningen. Bort med röda partier = grön concealer, mörka ringar = rosa concealer, glåmig hus = lila, mörka fläckar = persikofärgad.

Sheer Finish Blush:  Med duofiber borst för lätt och naturlig finish.

 
Full Powder: En puderborste med 70.000 borsthår. Ger medium täckning vid användning av pressade puder. Denna är underbar!

Perfecting Blender Duo: Dessa använder jag numera varje morgon när jag sminkar mig. Detta är marknadens första makeupsvampar tillverkade av 70% växtbaserat material (sockerrör). Den mörkgröna är mjukare och används för lättare täckning, den ljusare gröna för mer detaljerad och fullare täckning

Ultimate Shade Duo: Med dessa applicerar man ögonskugga. Shade Brush för mer  täckning och Blend Brush för en mer naturlig och mjuk look.


Contour Perfecting Applicator: (Den lilla knubbiga svampen). Denna har fast topp för definition och mjuk kant för att blanda ut. Denna är perfekt för att applicera highlight och contour.

Perfecting Blender Applicator: Gillar verkligen att dessa svampar, har ett handtag! Ett alternativ mot den vanliga svampen, den har en unik form som ger den där perfekta looken!

Ecotools finns att köpa hos: Eleven.se (där finns det också grymma videos att titta på). Apotek Hjärtat, Kronans Apotek, Apotea.se, Nordicfeel.se, Brallis.se

// I samarbete med Ecotools dock är alla ord, tankar och åsikter är mina egna.

Kommentarer

Ajli Müller

Postad den

Det verkar sannerligen toppen, jag har dåliga borstar som tappar hår på mina kinder >.< Men på sommaren använder jag knappt smink som appliceras med borste ändå :D

Svar: Ja dom är verkligen jättebra. Stor skillnad på andra borstar jag använt faktiskt! Nä sommaren sminkar man sig inte jättemkt, men jag brukar lägga på lite lätt foundation och bronzer eller rouge iaf;)
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Vilka roliga att få testa!

Svar: Ja super bra borstar, rekommenderar verkligen.
Hummingbird

Sabina

Postad den

SV; Exakt!

Ja alltså, det är skrämmande med utvecklingen av det. Jag hoppas verkligen att det vänder tillbaka mot hur det var tidigare!

Svar: Ja det är det men det kommer det kanske dessvärre inte göra. Samhällets utveckling och ideal sätter press på ungdomar idag :/
Hummingbird

Kashayas

Postad den

De har bra borstar. Har inte hunnit testa några av svamparna än men har ett gäng här hemma som väntar på att testas.

Svar: Ja riktigt bra, svamparna är grymma med! Åh testa dem omedelbart, hihi.
Hummingbird

MALIN

Postad den

Vad spännande :) Dom låter jättebra! Kram

Svar: Ja dom är bra och att det är eco är ju verkligen ett stort +!
Hummingbird

Mirre - Sweetwords

Postad den

Oh nyfiken jag vart på dem =D

Svar: Ja spana in dem när du är på apoteket nästa gång vettja:) Dom är kanonbra!
Hummingbird

Jennifer Queen

Postad den

Vilka härliga, tål att kollas in :)

Svar: Ja dom är riktigt bra! Gör det dom är ju inte så dyra heller!
Hummingbird

Mikaela

Postad den

De verkar riktigt bra!

Svar: Ja dom är verkligen riktigt bra, jag är så nöjd!
Hummingbird

Maria

Postad den

Oh, de måste jag kolla in, skulle behöva lite nya sminkverktyg

Svar: Gör det för dom är riktigt grymma!
Hummingbird

Kommentera här