Livets stora ekvation? Behöver er hjälp!

GAH! Är inte så allvarligt som det låter, men detta kommer att bli så himla stönigt och mycket jobb :/
Just nu är jag inte alls särskilt glad på blogg.se så jag har mer eller mindre bestämt mig för att bli egen dvs lägga min blogg på ett webbhotell istället och skippa allt det här med att vara på en bloggportal! Hoppas ni följer med mig och läser min blogg ändå?

Jag har bloggat här sedan 2007 och nu är det dags att gå vidare i min bloggkarriär, starta ett nytt kapitel! 
När jag kommer att exportera över min blogg så kommer inte bilderna att följa med dessvärre. Så jäkla uruselt detta så jag fullkomligt kräks! Får bara bestämma mig att till ett visst årtal så flyttar jag bilderna manuellt.

Hur hade ni gjort? Har ni webbhotell? Vilket i sådana fall? Hur tycker ni att jag skall göra? Tips & råd emotses tacksamt!

Vår fina Boston, en liten galen fralla.

Kommentarer

Anonym

Postad den

Klart jag följer med!!! Jag bytte från blogg.se till nouw.com för ett tag sedan och är nöjd med byter :) Hihi jo, denär jättesöt men jag gillar sött 😉

Carro

Postad den

Klart jag följer med!!! Jag bytte från blogg.se till nouw.com för ett tag sedan och är nöjd med byter :) Hihi jo, denär jättesöt men jag gillar sött 😉

Svar: Vad roligt, då är nästa fråga vad skall min "nya" blogg heta? Ja nu är jag måttligt trött på blogg, haha. Tog ett tag att inse det ;)
Hummingbird

Mirre Sweetwords

Postad den

Men oj alla bilder kan du ju inte göra det är ju ett hästjobb, är ju bara att länka till denna som min gamla blogg, så jag skulle istället börja om helt och inte flytta över inläggen, men det är jag det =D

Svar: Nä inte alla men från ett visst årtal typ, men hoppas att det löser sig med bilderna. För flytt kommer det bli, så jäkla dåligt av blogg.se med ändringen, gah! LÄngtar tills jag gjort flytten kan jag säga!
Hummingbird

Ajli Müller

Postad den

Åh nej, vad besvärligt, vad har blogg.se gjort? :( Så besvärligt att inte bilderna följer med... fyfan vad jobbigt att ladda upp igen från så många år tillbaka!

Jag har svarat på utmaningen nu :D

Svar: Ja vad har dom inte gjort?! Så nu blir det en flytt för mig! Men det verkar som nu att bilderna skall följa med, så vi får verkligen hålla tummarna för det!!Åh kul skall in o läsa!
Hummingbird

Amanda

Postad den

Men vilken sötnos <33 Men så himla jobbigt med teknikstrul!

Svar: Ja han är en riktig goding. Ja men det löser sig säkert!
Hummingbird

Erika

Postad den

Har tyvärr inga tips, har varit på blogg.se hela tiden. Men lät kul att flytta till "sitt eget" :)

Svar: Ja det har jag med sen 2007 men nu med den kassa ändringen så tänker jag definitivt lämna! Dags nu!
Hummingbird

Kattis

Postad den

Ojoj svårt att ge råd i detta fall, jag blir kvar ett tag på portal så. Men vad gäller bilderna så hade jag också bestämt en viss tidsperiod och flyttat över bilderna manuellt för de inläggen! Lycka till!😛
sv: Joo Norwegian flyger direkt men man lär ju betala 4000-5000kr per person för biljetterna då. Vecka 38 är inte en bra vecka för mig jobbmässigt tyvärr.

Svar: Ja det är inte så lätt men jag tror och hoppas att det löser sig nu! Nu är jag taggad till tusen på att bli min egna! Du kanske har tips på ett "nytt" namn till min blogg ;)Ah gör dom det, såg nog det men tyckte det var för dyrt. Men ah vad synd :/
Hummingbird

Emilia

Postad den

Jobbigt att inte dina bilder följer med ju... Jag kommer i alla fall följa med dig!! :D

Svar: Åh jag hoppas att det verkligen kommer att lösa sig nu, håller tummarna för att bilderna hänger med! Åh gulle dej vad glad jag blir!
Hummingbird

Emilia

Postad den

Jag har egen domän via One. com och är supernöjd med det, att få styra över design och liknande helt och hållet är en sån frihet!

Svar: Ja One ligger högt upp på min lista efter lite surfande så verkar dom bra! Ja skall bli kul att bli egen! Frågan är vad jag skall heta nu, hehe.
Hummingbird

Asylmamma

Postad den

Men nej?! Varför "funkar" det inte bara? Jag hade nog frustrerat flyttat ett antal bilder manuellt och sen frustrerat brutit ihop och låtit min man (dataingenjör) helt enkelt lösa det... hoppas det ordnar sig på ett smidigare sätt👍🏻

Svar: Ja så kasst av blogg.se med den ändringen de gjort dessvärre så flytt kommer det bli! Hoppas att det kommer att funka med bilderna med! Åh haha bra att ha den tillgången ;)
Hummingbird

Gabriella

Postad den

Jag följer såklart med <33

Svar: Åh roligt att höra Gabriella, kommer länka till den nya bloggen nr bytet sker;)
Hummingbird

MALIN

Postad den

Jag följer självklart med! Kram

Svar: Så kul att höra det, att det inte hänger på att jag är kvar på blogg.se ;)
Hummingbird

Amanda

Postad den

Nej vad jobbigt att det inte går att flytta över bilderna!! Jag personligen gillar att ligga på en portal då man kan få hjälp/bli pushad av portalen, men kan ju vara skönt att ha eget webbhotell också! Följer självklart din blogg vart den än ligger!

Svar: Ah hoppas att det löser sig med bilderna, verkar att kunnas lösa på ett eller annat sätt så det är ju bra! Hm jag har varit på portal sedan 2007 och börjar bli en aning trött på det ;) Roligt att höra, skall bara komma på ett nytt namn t den "nya" bloggen ;)Förslag?
Hummingbird

Maria

Postad den

Det är riktigt surt det där med bilderna, vet inte hur det gjordes när min gamla flyttades men då var det ju inte jag som gjorde det.

Sv: Ska bli så kul att ses verkligen och det där med grönsakerna du frågade om så hittills har det inte varit svårt, får väl se sen när det är skördedags om det lyckats dock

Svar: Ja det verkar att kunna lösa sig med bilderna nu, tror jag bestämt så det är riktigt skönt! Så kul att få träffa dig igen!! Nä vissa grönsaker så tycker jag det är assvårt med..får hoppas skörden blir bra iår.
Hummingbird

Anna

Postad den

Jag följer såklart med! :)

Svar: Härligt att höra! Glad jag blir!
Hummingbird

Linda

Postad den

Men så spännande, jag rekommenderar tjänsten One.com som jag tycker har fungerat super om du vill bygga en hemsida själv med WP.

Sv: setet kommer ifrån Zara <3

Svar: Åh ja One ligger på min top att välja! Gud så svårt vet inte vad min "nya"blog skall heta, förslag? Japp o WP kommer det att bli.
Hummingbird

Josefine

Postad den

Vilken sötnos!

Svar: Ja han är en riktig goding våran Boston!
Hummingbird

Linnea

Postad den

Gud vad drygt med massa strul, hoppas det löser sig!
Kan bara tipsa om att nouw är en toppen bra blogg portal, har bloggat på massa olika portaler men fastnade för nouw eftersom allt är så smidigt & enkelt där.

Svar: Ja många har Nouw så det verkar bra, men nu tänker jag inte vara på en bloggportal igen utan vill vara min egna ;) Känns bra.
Hummingbird

Jennifer

Postad den

Klart jag följer med dig :D

Svar: HAHA ja det är sant ;) Galet men kul jaaa :D Ja nått sånt kanske jag skulle infört på balkongen ;) Tack för tipset!! :) Ska kolla upp vad det finns för mysiga ställen :D Hör av mig ;)

Svar: Roligt att höra, hihi så lite så, varsågod. Gör gärna det, återkom!
Hummingbird

anneli

Postad den

Jag har eget via misshosting då kan man föra över allt man har haft på sina tidigare blogg dit :)

Svar: Ah tack för tipset, spanar in alla tips jag får såklart ;)
Hummingbird

Bella

Postad den

Men nej vad jobbigt med krångel! Att bloggportaler försvårar en överflytt verkar tyvärr vara rätt så vanligt, men det borde gå tycker jag. WP (som jag gissar att du tänkte byta till?) har ju en rad olika plugins och något bör ju vara tillägnat en överflytt tycker man. Annars, kan du inte tanka ner bloggen som en fil på datorn och därifrån överföra den? Det borde väl gå?

Svar: Ja det verkar som det har fått svar att det skall gå nu enligt blogg så vi får la se! Ja annars så kan man säkerligen lösa det på något bra sätt. Finns ju säkert kunniga människor som kan hjälpa mig med mitt "lilla" problem annars! Tack för dina tips, väldigt uppskattat. Skall bli skönt att bli egen faktiskt! Frågan är vad jag skall heta/min blogg,tips?
Hummingbird

Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv

Postad den

Klart jag följer med dig! Och håller med om bilderna, så tråkigt att de inte följer med :-/

Svar: Åh så himla gulligt, tips på vad min "nya" blogg skall heta? Ja hoppas att det löser sig, blogg har nu svarat att dom numera skall följa med. Får hoppas det stämmer!
Hummingbird

Lilly

Postad den

Gud vilken söt hund!!

​​Just nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna ett egendesignat telefonskal eller skin till din dator, och det enda du behöver göra är att kommentera tävlingsinlägget med din mailadress så har du chans att vinna! Vore superroligt om du ville delta, kramis!!

Svar: Hihi tack, ja han är ljuvlig våran Boston.
Hummingbird

Junitjej

Postad den

Jobbigt att det inte funkar! Jag började blogga på blogg.se men ny var det länge sedan jag lämnade den portalen.

Svar: Ja, jag känner att jag borde ha gjort detta för längesedan verkligen! Längtar härifrån nu så hoppas att det löser sig till det bästa!
Hummingbird

Kommentera här