[Saker jag inte gillar...]

Med inspiration från många listor som florerar här i bloggvärlden så tänkte jag lista en mix av 5 saker jag inte gillar.

Bananer i mat & bakverk är något bland det värsta jag vet. Likadant med nötter. Fy fasiken vad äckligt!
Kimchi på rödkål eller rödbeta eller avd tusan det är, ush tycker det smakar mögel.
Det finns dom som endast svarar på kommentarer i sin egna blogg. Detta är så drygt tycker jag. Inget intresse att spana in den andres blogg för fem öre. Dessa får mig att skita i att gå in på vederbörandes blogg. Då blir det liksom ömsesidigt. Så ett tips är att ni svarar i er blogg och även går in på den andres blogg och kopierar in svaret där. Samt spanar in och läser, som jag gör. Blir så mycket mer personligt då.
 Skalbaggar och insekter med hårt skal är så äckligt!
Tequila den absolut vidrigaste spriten som finns.

Kommentarer

Linda

Postad den

Jag håller med dig helt klart, man kan svara på kommentarer både i sin egna och i den andras.. :-) Sen så gillar jag dock inte enbart "svarskommentarer" utan föredrar om man skriver nått som även är relevant till bloggens inlägg i fråga :-D
<3

Svar: Ja men visst är det så, det brukar jag ju också göra när jag svarar i den andres blogg, skriva ngt relevant när jag svarar det tycker jag tillhör vett & etikett!
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

*Gillar både banan och nötter i mat (även om jag sällan har banan nu för tiden)
*Kimchi vet jag inte vad det är...
*Kommentarer håller jag verkligen med dej om! Svarar absolut i min egen blogg om det finns en fråga men går alltid in och kommenterar på den andres också
*Tycker sämre om spindlar...
*Hade jag inte varit på tequilaprovning med bra, lagrad tequila hade jag hållit med!

Svar: Intressant att läsa dina saker du inte gillar! hihi googla Kimchi, du har säkert ätit det serveras ofta på thai buffér bland annat.
Hummingbird

Mirre

Postad den

Håller med dig om bloggandet sådär, det är så nonchalant att bara svara inne hos sig själv, det är lite egotänkande, för varför har man blogg då om man bara vill ha sin egen, vill man inte ha mer besökare?

Samt bananer i mat håller jag med om till viss del, men i flygande Jakob är det gott och på hawaiipizza, men inte annars

Svar: Ja bra skrivet, så tänker jag med när det kommer till kommentarer osv;) Ush flygande jacob är absolut det äckligaste jag vet,haha..både bananer OCH nötter i mat, gah!
Hummingbird

Jennifer Queen

Postad den

Håller med dig om det med kommentarerna. Jag gör det oftast, beror på vad det är för kommentar dock.

Svar: Ja är det en kommentar "Ha en bra dag" då kanske man inte gör det,hehe.
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Kul lista :)

Själv hatar jag ormar, kimchi har jag nog inte ätit tror jag och banan i mat är ingen favorit heller. Men ok i bakverk.

Svar: Hihi eller hur, gillar listor, borde göra fler! Googla Kimchi du har med all säkerhet ätit det, servera på yomo om inte annat;)
Hummingbird

Jennifer Queen

Postad den

Svar: Ja så är det ju :D Ja strongt av dig, det var mega fiiint :D

Svar: Hihi tackar ;)
Hummingbird

Liene Svärd

Postad den

sv: jasså, nej men är faktiskt nyfiken på syrener :)

Gillar inte heller bananer i mat, men bananmuffins gillar jag däremot. Trodde jag skulle hata men när jag smakade tyckte jag det inte alls var äckligt utan bara mer mättande än vanlig sockerkaka.
Så mycket bättre när folk svarar på kommentarer genom att gå in på personens blogg! jag hinner aldrig gå in på deras blogg för att se vad dem svarat på min kommentar. Förut kunde man skriva fram och tillbaka, men nu tar konversationen slut för den andra svarar genom sitt blogg, man måste ju skrolla ner och söka upp svaret, jättejobbigt. Men men, man gör som man vill.

Svar: Ja, jag håller helt med dig om kommentarerna där, det var helt klart bättre förr!!! Ja jag går aldrig tillbaka för att läsa svaret.
Hummingbird

Erika

Postad den

Själv tycker jag om banan och jordnötter i varm mat, haha :)

Svar: Hihi bläääk...men tur att man har olika smak ändå ;)
Hummingbird

Netti Starby

Postad den

Bananer i mat och bakverk gillar jag inte heller och jag har svårt för varm frukt överhuvudtaget. Det här med att lämna svaren på andras bloggar tycker jag är individuellt. Många blir arga av svarskommentarer och därför vågar jag inte lämna svar på det sättet utan bara på min blogg. Jag vill absolut inte verka nonchalant för det är jag absolut inte. Kramis

Svar: Jamen gud det är ju så vedervärdigt! Hm förstår dig. Men jag brukar skriva ngt som är relevant till inlägget med, lämnar man bara svarskommentarer i någons inlägg så kan jag förstå, men skriver man också om ngt relevant till inlägget så blir det ju annorlunda ;) Testa vettja ;)
Hummingbird

Anna

Postad den

Håller med dig om kommentarerna!

Svar: Jamen eller hur, de tär ju så himla trist :/
Hummingbird

Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv

Postad den

Haha hatar kimchi! ÖRK

jag svarar alltid i min blogg men däremot går jag in hos varje som kommenterat hos mig och kommenterar personens blogg.
Gillar inte att skicka svarskommentarer i vederbörandes blogg 🙈

Svar: Ja det är så äckligt, mögelmat liksom! Ah jag gör det för att den andra personen skall slippa leta i min blogg efter ett svar. Samtidigt som att man skapar en återkoppling på ett annat sätt. Den andre personen får ju faktiskt ett svar tillbaka. Jag går aldrig in och läser ifall ngn kommenterat svaret tillbaka i sin blogg....OCH där stoppar kommunikationen ;)
Hummingbird

Amanda

Postad den

Så roligt inlägg<3

Svar: Tackar, hade varit roligt att se dina svar ;)
Hummingbird

elin

Postad den

Sv: Ja men visst var dom fina<3

Svar: Verkligen!
Hummingbird

Kashayas

Postad den

Kimchi har jag aldrig förstått mig på.

Jag svarar alltid i min blogg. Däremot går jag in på de bloggar som kommenterat hos mig. Blir själv bara förvirrad över kommentarer som har med ett annat inlägg att göra men man är olika. :-)

Svar: Nä vem vill äta ngt som smakar gammal & mögel liksom,haha.Ah bra att du gör så för många som kommenterar i sin blogg gör nog dessvärre inte det som sagt ;)
Hummingbird

Gabriella

Postad den

Såå roligt att läsa!! Håller med om det med banan i bakverk och mat!!

Svar: Kul att du tycker det, blev liksom så för det är ändå rätt mycket som man inte tycker om,haha! Ja blääk så himla äckligt ju!
Hummingbird

Jessica

Postad den

Håller med om bananerna. Nötter gillar jag däremot.
Kommentarer i bloggen behöver jag bli bättre på. Så jag tar det som en påminnelse.
Spindlar är mitt stora avsky objekt.
Tycker sämre om söta likörer.

Svar: Ja ush för banan i mat,haha! Ja men vad bra heja dig, kommentarer är ju så himla roligt! Spindlar är inte så farligt tycker jag dock. Alltså ja det finns ju så mycket som man inte gillar egentligen. När det kommer till likörer så Baileys & Likör 43 kan jag sträcka mig till ,hehe
Hummingbird

Carro

Postad den

Håller med dig om allt, förutom nötter, det gillar jag :)

Svar: Hihi gullig du är;)
Hummingbird

Asylmamma

Postad den

Håller med dig om bananerna! Värsta är när folk lagar mat med dem och "gömmer" bananerna i sås så man inte ser dem 🙈

Håller inte riktigt med om bloggkommentarerna.. ofta är det ju många som frågar samma och då är det ju smidigt om kommentarerna innehåller svar också.. däremot tycker jag om att klicka in på bloggare som kommenterat hos mig och läser deras inlägg och svarar på deras inlägg. Skönt att vi alla är olika!

Svar: Åh ja fy katten vad äckligt det är! Ja alltså som jag gör jag svarar ju i min blogg OCH skriver hos den andra som frågat detta skapar en tvåvägskomunikation och det är ju alltid roligt. Svarar man endast i sin egna blogg så tar ju liksom kommunikationen slut där. För då går inte jag in o läser. Sedan när man kommenterar svaret ocså i andras bloggar så är det ju viktigt att man inte bara skriver svaret utan också ngt som är relevant till inlägget.Vill ju att personen kikar in hos mig igen o vice versa;)
Hummingbird

Ajli Müller

Postad den

Banan/frukt i mat är såååå äckligt, Varm frukt överhuvudtaget. Kimchi gillar jag, men jag förstår vad du menar. Och du har ju rätt också, för kimchi är ju fermenterade grönsaker och betyder inte fermenterad TYP att låta något jäsa till sig och mögla lite kontrollerat..? Ew, låtr äckligt när jag tänker på det >.<

sv: TACK, du är så snäll <3

Svar: Ja det är ju vedervärdigt med banan/frukt i mat, ush! Hade inte en aning att det kallades fermenterade. Ush så himla äckligt ju, vem vill äta något som smakar gammalt & mögel, haha.
Hummingbird

Kommentera här