Jag buzzar Panasonic Home Safety Plus

Wow jag fick äran att testa detta smidiga larmsystem! I startpaketet ingår en hub, en dörr/fönstersensor, en rörelsesensor, smart plug samt en inomhussiren.

Det är enkelt att ansluta till nätverket via en app på din smartphone/surfplatta vilket gör att alla sensorer kan skicka signaler till antingen mobil eller fast telefon och gör det även möjligt att styra larmsirenen på avstånd. Man styr ju allt från telefonen, supersmidigt!

– Räckvidd på upp till 300 meter – perfekt för stora hus!
– Snabb och enkel trådlös installation.
– Smart rörelsesensor med multifunktionalitet.

När jag läser snabb och enkel installation, så tänker jag hmm njae det brukar ju sällan stämma men måste faktiskt säga tvärtom här. För vet ni vad jag installerade paketet helt själv utan hjälp! Jag läste instruktionerna som var tydliga och bra och sedan så var det igång. Gjorde fel en gång på vägen men sedan var det igång.

Funderar ni på larm så ha detta i åtanke! Visst det är inte uppkopplat till någon larmcentral dock som många av de dyra larmsystemen är så vill jag nog säga att den sortens larm är ifall man bor mer centralt. Bara att det tjuter brukar ju oftast avskräcka de flesta.


 
 
 

Kommentarer

Jessica Högberg

Postad den

Härligt med ett enkelt larm. Hoppas du får behålla det!

Svar: Ja super smidigt larm, ja det får jag ;)
Hummingbird

Christer Holm

Postad den

Det ser onekligen bra ut det där..

Svar: Ja helt klart bra larm, för den summan.
Hummingbird

Kommentera här